S7 Edge alınır mı?

Neden bu tarz telefonlar kullanıyorsunuz ki? İkisi de berbat cihazlar. Redmi Note 7 bile o cihazlardan daha iyi. Eğer ki bütçeniz düşükse alabileceğiniz tek seçenek o ise kesinlikle J7 2016'dan daha iyi. Bütçeniz yoksa S7 Edge alın bari.

Ben Kullanmıyorum kuzenim kullanıyor yoksa ben S24 FE kullanıyorum.

Ayrıca J7 kullananlar neden linç ediliyor bu forumda anlam veremiyorum. Gayet güzel hızlı bir cihaz bence.
Doğalgaz olarak güzel cihaz evet. Linç etmedim, kimseyi aşağılık düşürmek istemem, düşürmem de. Kendim Redmi Note 7 kullanıyorum ayrıca. Arkadaşa laf etmiyorum.

Bencede, sadece ekranı kırık ve sorunu yok
Daha yüksek bütçelere kuzeni 2-3 yıl götürecek cihaz düşünebilirsiniz. Ancak J7 2016 yerine alınır.

J7 kullananlar neden linç ediliyor bu forumda anlam veremiyorum. Gayet güzel hızlı bir cihaz bence.

Bir şey söyleyeyim çözünürlüğü düşürünce telefon kullanılır hale geliyor sadece SD karta ihtiyaç var.

Doğal gaz olarak güzel cihaz evet. Linç etmedim, kimseyi aşağılık düşürmek istemem, düşürmem de. Kendim Redmi Note 7 kullanıyorum ayrıca. Arkadaşa laf etmiyorum.

Daha yüksek bütçelere kuzeni 2-3 yıl götürecek cihaz düşünebilirsiniz. Ancak J7 2016 yerine alınır.

Ya Şu 4 Ay Geçirsin yeter öyle düşünün.

Doğalgaz olarak güzel cihaz evet. Linç etmedim, kimseyi aşağılık düşürmek istemem, düşürmem de. Kendim Redmi Note 7 kullanıyorum ayrıca. Arkadaşa laf etmiyorum.
J7 2016 çöp cihaz demek biraz aşağılayıcı gibi kullanıcıları için. Basit oyunlar ve günlük kullanım için gayet yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum. En azından 9 yıllık birlikteliğimiz bu yönde şekillendi kendisi ile. Bazı ayarlar ile halen daha 5 ila 6 saat ekran alabiliyorum.

Meraklı üyelerimiz için resim ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG-20250210-WA0000.jpg
    IMG-20250210-WA0000.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı