S7 Edge Parmak İzi sorunu

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Android 7.0 sürümünden 8.0 sürümüne geçmiştim. Şuan parmak izi çalışmıyor. Ayarlar kısmından parmak izine girince " Parmak izi sensöründe hata oluştu, daha sonra tekrar deneyin. " gibi bir cevap veriyor. Ne yapabilirim ?
373283

Android 7.0 sürümünden 8.0 sürümüne geçmiştim. Şuan parmak izi çalışmıyor. Ayarlar kısmından parmak izine girince " Parmak izi sensöründe hata oluştu, daha sonra tekrar deneyin. " gibi bir cevap veriyor. Ne yapabilirim ?Eki Görüntüle 373283
İlk önce format dene olmazsa Stock ROM yükleyebilirsiniz garantiye etki etmiyor.

Telefonunuzu güvenli modda başlatarak deneyin bir de. Güç tuşuna basılı tutun, ardından yeniden başlata basılı tutun ve güvenli modda başlatın.
Denedim, hala aynı.
S7 Edge SM-935F için 7.0 sürüm bulabilir misiniz ? Odin ile kuracağım ama düzgün bir sürüm bulamadım.

Son düzenleme:
Denedim, hala aynı.
S7 Edge SM-935F için 7.0 sürüm bulabilir misiniz ? Odin ile kuracağım ama düzgün bir sürüm bulamadım.
8.0 yukledikten sonra benim bildiğim tekrar dusuremezsin sürümü. Böyle bir sorun vardı rom atıp IMEI silinenler 7.0 veya 6.0 dönmeye çalışıp dönemediler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı