Evet kendi sitesinden.Pixel Experience mı kurdunuz?
Samsung Galaxy S7 Edge (hero2lte) - PixelExperience
Samsung Galaxy S7 Edge (hero2lte) - PixelExperienceget.pixelexperience.org
Normal değil ama kendi sitesinden indirdim.Konumun Rusya gostermesi normal degil. ROM'u dogru siteden indirdiysen sorun yasamazsin, guvenilir yani.
Belki sahte konum uygulamaları açıktır geliştirici seçeneklerinden. ROM artık güncelleme desteğini yitirdiği için hata varsa düzeltilmeyecek. XDA forumlarına baktınız mı çözüm için?Evet kendi sitesinden.
Normal değil ama kendi sitesinden indirdim.
Şimdi baktım konumum düzeldiBelki sahte konum uygulamaları açıktır geliştirici seçeneklerinden. ROM artık güncelleme desteğini yitirdiği için hata varsa düzeltilmeyecek. XDA forumlarına baktınız mı çözüm için?
Şimdi ne kullanıyorsun rom mu yoksa kendi sürümü?Sıkıntı olmaz. Zamanında deneyimlemiştim bu ROM'u. Kendi sitelerinden indirdiğin Official sürüm olduğu için endişen olmasın.![]()
En son LineageOS 17.1 kurmuştum. Sonra yeni telefona geçtim hocam.Şimdi ne kullanıyorsun rom mu yoksa kendi sürümü?
Hmm yeni telefonda rom kullanmiyorsun hocam o zamanEn son LineageOS 17.1 kurmuştum. Sonra yeni telefona geçtim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.