S7 Edge Su Geçirmezlik Kaybolur mu?

Telefonunuzu hangi serviste yaptırırdınız?

• Herhangi bir teknik servis.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7

Talha S.

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, ben bir Samsung Galaxy S7 Edge kullanıcısıyım. Telefonumu güncelledikten sonra açılmadı. Kaç kere yeniden başlatsam da olmadı. En sonunda tanıdığımız telefoncuya götürdük. Telefona yeni yazılım attı ama düzelmedi. Yine en sonunda telefonu servise göndermiş. Birincisinde Başarı Teknik Servis`e gönderilmiş ama olmayınca telefoncumuza gelip telefoncumuz da bu sefer Yıldırım Elektronik`e yollamış. Telefon geldiği zaman sevincimden bunu sormayı unutmuşum. Su geçirmezliği gitti mi? Açıkçası su geçirmezliği pek kullanmam ama hayati bir önem taşıyor. Mesela yemek yerken masadaki telefonunuzun üstüne bir bardak suyun dökülmesini istemessiniz değil mi? O yüzden ben de önem veriyorum hayati bir önem taşıdığı için. Samsung ile iletişime geçtiğim zaman şöyle demişlerdi: "Servisimizde yapılan telefonların su geçirmezliği kaybolmaz Talha Bey." dediler. Ben de şunu soruyorum: Yıldırım Elektronikte yapılan telefonumun orijinal anakartı, global bir anakart ile mi değiştirildi? Sadece merak ettiğim soru bu. :):lanet:

Kesinlikle firma daha garanti vermez. Arka kapak açılınca sertifikası bozuluyor.

YouTube GSM servis telefon tamir videolarını atıyor orada altta soru olarak soruyorlar bu sorunuzu S7 videosundaki yazılanlara bakın isterseniz. Ayriyetten ben çok duydum kendi servisine götürülüp sonrasında sıvı teması sonucu arızalanan cihazları.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı