S7 Edge Unroot

Espectra

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: AMD Ryzen 5 5600X
GPU: NVIDIA RTX 3060Ti
RAM: 16GB DDR4 3000MHz
Depolama: 2 TB HDD, 250GB SATA SSD, 300GB M.2
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar. Bende bir S7 Edge bulunmakta ve ben bunu ODINv3.10 ile rootlamıştım. Fakat şuan unroot yapmak istiyorum ve nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok. İnternette oldukça fazla araştırma yapmama rağmen bulamadım. Birileri anlatabilir mi acaba? :) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
SuperSU uygulamasının ayarlarında root kaldırma seçeneği olması lazım. Ama garantiye gönderecekseniz sayacı sıfırlamanız gerekebilir.

Ekran görüntülü anlatayım. :)

1481778790865.jpg

Öncelikle merhabalar. Bende bir S7 Edge bulunmakta ve ben bunu ODINv3.10 ile rootlamıştım. Fakat şuan unroot yapmak istiyorum ve nasıl yapılacağı konusunda bir fikrim yok. İnternette oldukça fazla araştırma yapmama rağmen bulamadım. Birileri anlatabilir mi acaba? :) :)
Direk olarak odin programı ile baştan sistem atman lazım . S7 edge kullanıyorum bende

Uzun lafın kısası rootsuz telefon istiyorsan Supersu ayarlarından kaldırman yeterli olacaktır ama telefonu garanti kapsamına almak istiyorsan knox sayacını sıfırlayıp ardından Odin'den stock romu flashlaman lazım

Samsung galaxy s7 edge yazısında kalıyor, açılmıyor. Ne yapmalıyım?

@Reption OTA üzerinden güncelleme almanın birden fazla metodu var. Direk Stok yazılım yüklemek şart değil.

Samsung galaxy s7 edge yazısında kalıyor, açılmıyor. Ne yapmalıyım?
İçindeki dosyaların önemi yok ise PIT dosyası ile en güncel stok yazılımı yükle. Cihaz fabrikada nasıl pre-ready modda çıktıysa kutudan PIT ile yüklenen ROM'da aynı o şekilde olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı