S7 Edge Yavaş Şarj Sorunu

Katılım
19 Kasım 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle telefonumun marka ve modeli Samsung Galaxy S7 Edge.

1 Saat 40 dakikada (100 dakika) 0'dan 100'e çıkan telefonumun şarjı şu anda 7 Saat 30 Dakikada (430 Dakika) 0'dan 100'e çıkıyor.

Sebebi ne olabilir? Sıkıntısı bataryadan veya şarj aletinden kaynaklı olduğunu düşünen varsa bilgilendirsin, ona göre servise felan göndereceğim.
Bu arada, başka şarj aletlerini bağladığımda da şarj aletinin doldurabilrceğinden daha uzun süreleri gösteriyor. Birkaç defa kapatıp açmam ve hızlı şarj ayarını kapatıp açmam da bir şey değiştirmedi.

Screenshot_20171227-225315.png
Screenshot_20171227-225321.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın şarj soketi Samsung'un kendi sattığı şarj soketi mi? Eğer değilse her ne kadar hızlı şarj seçeneği açık olsada hızlı şarj çalışmaz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı