S7 Edge'e nasıl TWRP kurulur?

Daha fazla  
Selam,
Bu root işlerinden pek anlamam. Bende yurt dışından gelmiş ve telefoncu tarafından IMEI atılmış bir S7 Edge var. Ancak Magisk tam kurulmamış sanırım. YouTube vanced kuracağım zaman "no Magisk" uyarısı alıyorum. Magisk'e girip yükle dediğimde de "unable to detect target image" yazıyor. Sanırım Magisk'i tam anlamıyla yüklemek için download modundan yüklemek gerekiyor. Dediğim gibi pek anlamadığım için yanlış söylemiş olabilirim, kusuruma bakmayın.
Birkaç video izledim de pek beceremedim. TWRP kuramadım. Acaba nasıl yapmam gerekiyor? Bilale anlatır gibi adım adım anlatabilir misiniz?
Telefonun tam modeli: SM-G935fd

Odin ile kuruluyor olması lazım. Rom kurar gibi yapılıyor.
Odin de denedim de hocam ama AP butonundan şu kırmızı ile işaretlediğim dosyayı açtığımda:

Ekran görüntüsü 2022-07-21 180543.png

Odin bu şekilde yanıt vermemeye başlıyor:

Ekran görüntüsü 2022-07-21 180649.png

Dosya md5 formatında olmayacak herhalde hangi siteden buldun? Exynos için burdan yüklenebilir ben note 2 için indirmiştim.

Dosya md5 formatında olmayacak herhalde hangi siteden buldun? Exynos için burdan yüklenebilir ben note 2 için indirmiştim.
Ben de o siteden indirmiştim hocam. Bir sürü seçenek var hangisini indirmeliyim ki?

Ben de o siteden indirmiştim hocam. Bir sürü seçenek var hangisini indirmeliyim ki?
Son sürüm sorun çıkarmaz bence ama sitersen 3.5.2 de deneyebilirsin. Nasıl olsa magisk de güncelleme alıyor.
Bir de qualcoom versiyonu var işlemcine göre indir sorun çıkmasın.
Twrp'yi kurduktan sonra magisk flashlamadan önce backup kısmında efs yedeği oluyor onu al imei uçarsa geri yüklenir. Sonradan imei atılmış cihazlarda daha dikkatli olmak lazım sanırım.

Son sürüm sorun çıkarmaz bence ama sitersen 3.5.2 de deneyebilirsin. Nasıl olsa magisk de güncelleme alıyor.
Twrp'yi kurduktan sonra magisk flashlamadan önce backup kısmında efs yedeği oluyor onu al imei uçarsa geri yüklenir. Sonradan imei atılmış cihazlarda daha dikkatli olmak lazım sanırım.
Hocam işlemci versiyonu şu görünüyor :

Screenshot_20220721-182349_Droid Info.jpg

Bir de twrp.me sitesinden .tar uzantılı bir dosya inmiyor. ZIP olarak iniyor ama klasöre çıkardığımda .img uzantılı bir dosya çıkıyor. Yani tar dosyasına bir türlü ulaşamadım.

Hocam tar dosyasını bir türlü bulamadım yardımcı olabilir misiniz? İndirdiklerim hep img dosyası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı