Stock ROM kurcaksanız ve cihaz kaçak değilse EFS yedeğine gerek yok.Tamam o zaman yedeği alıyorum şimdi. Bir de stock rom nasıl kuracağımı anlatırsanız çok makbule geçer. Sizleri de darladım hakkınızı helal edin.
Stock ROM kurcaksanız ve cihaz kaçak değilse EFS yedeğine gerek yok.Tamam o zaman yedeği alıyorum şimdi. Bir de stock rom nasıl kuracağımı anlatırsanız çok makbule geçer. Sizleri de darladım hakkınızı helal edin.
Aldım yine de ne olur ne olmaz. Şu an stock roma erişmeye çalışıyorum. Benim için biraz zor oluyor ama neyseStock ROM kurcaksanız ve cihaz kaçak değilse EFS yedeğine gerek yok.
Şöyle yazıyor anlayamadım :
Eki Görüntüle 1458933
Hocam sanırım telefon ekranının fotoğrafını istiyorsunuz ama laptopun kamerasından da çıkmıyor. Ben şu ekran görüntüsünü atayım işinize yararsa.
Bu kez de şöyle dedi :Download Microsoft .NET Framework 3.5 from Official Microsoft Download Center
Microsoft .NET Framework 3.5, .NET Framework 2.0 ve 3.0 üzerine inşa edilmiş birçok yeni özellik içermesi yanında, .NET Framework 2.0 Service Pack 1'i ve .NET Framework 3.0 Service Pack 1'i içerir.www.microsoft.comBu ikisini kurun.![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
TWRP'de Internal Storage 0 MB olarak görünüyor mu?Yok şu an bütün dosyalar görünüyor.
Sanırım şimdi indiriyor:Download Microsoft .NET Framework 3.5 from Official Microsoft Download Center
Microsoft .NET Framework 3.5, .NET Framework 2.0 ve 3.0 üzerine inşa edilmiş birçok yeni özellik içermesi yanında, .NET Framework 2.0 Service Pack 1'i ve .NET Framework 3.0 Service Pack 1'i içerir.www.microsoft.comBu ikisini kurun.![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Şu an ikisi de aynı şeyi mi indiriyor hocam?Download SamFW Server'a tıklayıp indirin.![]()
Download Galaxy S7 Edge SM-G935F (TUR) G935FXXS8ETCA in Samfw - Samsung firmware download
Galaxy S7 Edge SM-G935F (TUR - Turkey) G935FXXS8ETCA Oreo(Android 8.0.0) samsung firmware download all model, lastest, fast update, completely free and fast speed in Samfw.com ✅samfw.com
Valla hocam neyin ne olduğunu bilmiyorum ki. Buradaki arkadaşların yönlendirmeleriyle hareket ediyorum. Bunu da mı Odinden kuracağım aynı şekilde?Stock ROM'u kurup TWRP'yi uçuracağınıza; "Official" yapı olarak Custom ROM kurmanız daha iyi olmaz mı? Ayrıca sistem daha hızlı çalışırdı.
Örneğin bu ROM'u;
crDroid.net - Download crDroid v7 for Samsung Galaxy S7 Edge (hero2lte)
official crDroid v7 for Samsung Galaxy S7 Edge (hero2lte)crdroid.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.