S7 ekran değişimi sonrası su geçirir mi?

Veli_Darkham

Decapat
Arkadaşlar S7 cihazımı ekranı dolayı serviste yaptırdım. 700 küsür civarı para tuttu S7 IP68 sertifikası olduğu için su geçirmezdi fakat ekranı değişti. Su geçirir mi çok merak ediyorum. Yoksa normal kullanmaya devam edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suya karşı koruyan bir bant var sanırsam telefonlarda. Ekran değişiminde o bant zorunlu olarak sökülüyordu galiba. Telefona su gelmese iyi olur yani.

Ben de S7 edge telefonuma ekran değişimi yaptırdım. Yaptırmadan önce gerekli durumlarda telefonu yıkıyordum. Artık yapmıyorum şüpheden dolayı. Hafif sıvı temaslarında sıkıntı olmaz ancak dikkatli olmakta fayda var.

Ekran değişimi sonrası su geçirmeme özelliği maalesef gidiyor. *#0*# yaparak Sensor bölümünde Barometer Sensor bölüne bakın, Ekrana parmağınız ile basınç uygulayın. basınç değerleri parmak basıncına göre değişiyor ise sorun yoktur. Fakat değişmiyorsa geçmiş olsun bir daha telefonu suyla temas ettirmeyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı