S7 neden böyle?

Akonftt

Decapat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
107
Çözümler
1
Babam bir telefoncudan almış adam da kasa değişimi yapıldı dedi ondan mı ?

IMG-20200410-WA0003.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim telefonum da S7 (edge değil). Kayseri servisinde ekran değişimi yaptığımda aynı böyle idi. Uzun bir tüketici heyeti şikayet sürecinden sonra Konya'da olan teknik servisi ücretsiz orijinal ekran ile değiştirdi şimdi 3 senedir kullanıyorum sapasağlam.
 
Birde bu telefonun IP68 sertifikası var ama resme bakacak olursan bırak suya sokmayı yağmurlu havada bile içine sıvı kesin kaçar.
Aynen 😁😁😁😁 peki bunun ekraninin degistigini nasil anlarim mesela evde iken telefonu ışığa doğru ekranı yönelttiğinde hafif beyazimsi oluyor ekran. Ve kendi gözlerine çevirince yine hafif sarımsı gözüküyor Dokunmatikte bir problem yok ?
 
Adam kasası değişmiş diye demiş zaten. Ekranın değişip değişmediğini bilemem. Belli ki telefonun başından bir şeyler geçmiş ve tamir eden kişi pek düzgün yapamamış.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı