S8+ alınır mı?

1kedi7beni

Hectopat
Daha fazla  
Cihazım POCO X3 NFC 8+3 çok memnundum ancak ses gelmemeye başladı. Entegre filan dediler yaptırmaya zaman ve para harcayamayacağımdan ölü fiyatına koydum ilana. Bir S8+ takas teklifi geldi cihaz çok hoşuma gitti piyasası umurumda değil bu yılda alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba babam aynı telefonu kullanıyor hiç memnun değil tavsiye etmem 2.yılında hiçbir sorun yokken mikrofonu ve hoparlörü aynı anda bozuldu aynı fiyata daha iyi telefonlar tavsiye edebilirim isterseniz.

S8 ilk çıktığında alıp 5 sene kullanmıştım. Batarya dışında hiç sorun çıkartmadı çok da severek kullandım ama bu saatten sonra alınmaz diye düşünüyorum.

Alınır. Ancak yüksek beklenti olmadan. Şu anki telefonunuza göre batarya daha düşük. Ayrıca 60Hz. Ancak MIUI yerine One UI kullandıktan sonra çok daha kaliteli gelecek. Kamera performansı eski cihaz olmasına göre şimdiki orta seviye cihazlardan çok daha iyi. Tasarım olarak benim de çok beğendiğim bir telefon.

Alınır. Ancak yüksek beklenti olmadan. Şu anki telefonunuza göre batarya daha düşük. Ayrıca 60Hz. Ancak MIUI yerine One UI kullandıktan sonra çok daha kaliteli gelecek. Kamera performansı eski cihaz olmasına göre şimdiki orta seviye cihazlardan çok daha iyi.

Yapmayın hocam 1 sene kullanır maksimum sonra herkesteki gibi kronik sorunlar çıkmaya başlıyor.

Yapmayın hocam 1 sene kullanır maksimum sonra herkesteki gibi kronik sorunlar çıkmaya başlıyor.

En kronik sorun çıkaran cihazlardan olan LG G4'ü 6 yıl kullandım bir kere bile servise gitmedim. Kronik sorunlu diye ömrü kısa olacak değil. Belki de hiç sorun çıkarmayacak. Ancak tabii kronik sorunlu bir cihaz alırken çıkaracağı sorunları göze alması daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı