Ekranda leke,yanık vs. yoksa belki düşünülebilir.Ön ve arkasi kirik Samsung S8 buldum. Cihaz tamir gormemis degiseni yok ve baktim akici telefon. Fiyat 1200TL sizce alınır mı? Amacım Clash Royale, Instagram, YouTube, borsa vs.
Amoled yanigi onemli degil gozukkmuyorda zatenAMOLED yanığı var çoğunda fiyatta şüpheli anakart ve ekranı arızalı bir cihaz almama özen gösterin.
Beni ne kadar göturur whatsapp instagram vs acmamaya baslar tahminiEkranda leke,yanık vs. yoksa belki düşünülebilir.
Ön ve arkasi kirik Samsung S8 buldum. Cihaz tamir gormemis degiseni yok ve baktim akici telefon. Fiyat 1200TL sizce alınır mı? Amacım Clash Royale, Instagram, YouTube, borsa vs.
AMOLED yanigi onemli degil gozukkmuyorda zaten
Beni ne kadar göturur WhatsApp Instagram vs acmamaya baslar tahmini
Ön ve arkasi kirik Samsung S8 buldum. Cihaz tamir gormemis degiseni yok ve baktim akici telefon. Fiyat 1200TL sizce alınır mı? Amacım Clash Royale, Instagram, YouTube, borsa vs.
Ekranda leke, yanık vs. yoksa belki düşünülebilir.
Donanım olarak şu an giriş-orta segment bir cihaz gibi. Maksimum Android 9 alıyor stock olarak. Android 9’da dediğin uygulamaları uzun süre götürür.Amoled yanigi onemli degil gozukkmuyorda zaten
Beni ne kadar göturur whatsapp instagram vs acmamaya baslar tahmini
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.