S8 Kullanılmaz Halde ''Sistem Arayüzü Durduruldu''

Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Şu an hiçbir şey yapamıyorum. Duvar kağıdı değiştirirken oldu menüler falan çalısmıyor. Sadece Edge ekranı widgetlerine erişebiliyorum. Telefonu kapatıp açtım ses+power tuşundan çare olmadı. iTunes benzeri bir şey yok mu? Kurtarma yapmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Smart Switch uygulamasıyla verilerinizi ve uygulamalarınızı yedekleyin. Daha sonra telefona format atın.
Smart Switch çalışmadı,recovery moddan sıfırlamak zorunda kaldım :( Tamda sınav gününe denk geldi hayatımı kararttı Samsung:)
Sistem çalışmayı durdurdu demişti bu arada ama sorun çözüldü.

Smart Switch programını PC'ye indirip USB ile uygulama ve verilerinizi buna yedekleyebilirdiniz, daha sonra format attıktan sonra tekrardan verilerinizi ve uygulamalarını telefona yeniden yükleyebilirdiniz. Demek tam olarak becerememişsiniz, format atıp sorun çözülmüşse sorun yok, eski uygulamaları yeniden kurmanız gerekecek yapacak bir şey yok.

Telefon acil gerektiği için bu tip çözüm yollarınada hızlıca erişemediğim için sıfırladım direk ama 3adet yedekleme çözümü kullanıyordum. Bu konuda tedbirliyimdir kaybım olmadı.
Bugün telefon menülerde kendi kendine gezmeye başladı. Samsung desteğin fabrika ayarlarına sıfırlayın demesiyle düzeldi. Mi6'dan geçtiğime pişmanım :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı