İlatem
Centipat
- Makaleler
- 5
Cidden şaka gibi, dün konu açtım 1000 TL'ye S8 Plus aldım diye, telefonu almaya gittim testlerini vs yaptım her şeyi çalışıyor, adam aldı SIM kartımı ve hafıza kartımı taktı yeniden başlattı telefon Bootloop'a girdi, boot menüsüne ve Odin moduna girebiliyorum, 2 farklı ülkenin stok yazılımını denedim ama yok olmuyor, dedim TWRP kurayım OEM kilidi açık değil onu da kuramıyorum, pazartesi aldığım kişiye götürüp tanıdığı tamircide yaptıracağım fakat benim yapamamam sinirimi bozuyor, boot menüsüne girdiğim zaman şöyle bir mesaj yazıyor ilk başta;
#Fail to open recovery_cause.
Altında da uzun uzun dosyaları bulamadığı yazıyor, telefona hiçbir şekilde ROM kuramıyorum, denediklerim şunlar;
Elimde bilgisayarım var orijinal kablomda var, gözüme takılan ufak detay şu, telefon aygıt yöneticisinde Samsung'un kendi driverini kurup bağladığım zaman com5 olarak gözüküyor Odin'de gözüküyor, driveri sildiğim zaman telefonu modem olarak görüyor, ve telefonu ilk başladığım zaman gadget cihazı ayarlanıyor dedi gadget ne alaka?
#Fail to open recovery_cause.
Altında da uzun uzun dosyaları bulamadığı yazıyor, telefona hiçbir şekilde ROM kuramıyorum, denediklerim şunlar;
- Stok ROM kurmak.
- Sadece Bootloader dosyası kurmak.
- Farklı ülkenin ROM'unu kurmak.
- TR ROM'unu kurmak.
- Boot menüden wipe data yapmak(silmiyor)
Elimde bilgisayarım var orijinal kablomda var, gözüme takılan ufak detay şu, telefon aygıt yöneticisinde Samsung'un kendi driverini kurup bağladığım zaman com5 olarak gözüküyor Odin'de gözüküyor, driveri sildiğim zaman telefonu modem olarak görüyor, ve telefonu ilk başladığım zaman gadget cihazı ayarlanıyor dedi gadget ne alaka?