S8 vs S10 Plus

Evet çok fark var. Ancak S8 iş görüyorsa kullanılmaya devam edilmeli.
Görüyor ama bataryası çok çabuk bitiyor. Aldığım adam 2 sene kullandım dedi. Ben de Samsung canlı servisten garantisinin ne zaman bittiğini sordum 31 Temmuz 2019 da bitti diyor. Yani 4 sene kullanmış. Ömrü ne kadar ki bu telefonun?

Ömrü ne kadar ki bu telefonun?
Ömrü derken S10 Plus mı?

S8 modelinin bataryası eskiden işini görüyorsa pil değişimi yap.

S10 Plus batarya olarak daha iyi olsa da, çok çok iyi bir batarya performansı sunan cihaz değil.

Ömrü derken S10 Plus mı?

S8 modelinin bataryası eskiden işini görüyorsa pil değişimi yap.

Yok şu an S8 kullanıyorum onun ömrünü merak ettim. Satan adam yalan söylemiş 2 sene kullandım diye. Bataryasını değiştirirsem performansa katkısı da olur mu? Bir de telefon ısınıyor çabuk oyun oynarken falan.
Zaten telefonu alalı 15 gün falan oldu.

Yok şu an S8 kullanıyorum onun ömrünü merak ettim. Satan adam yalan söylemiş 2 sene kullandım diye.
Kullanıma bağlı olarak değişir. S8 amiral gemisi bir model idi, hâlâ çok iyi bir cihaz. Bu telefonun 4-5 yıl çıkarması son derece normal.

Bataryasını değiştirirsem performansa katkısı da olur mu?
Evet bir miktar olur. Özellikle batarya farkı hissedilir eğer elindeki cihazın batarya eskiye göre çok güç kaybetmişse.

Bir de telefon ısınıyor çabuk oyun oynarken falan.
Her cihaz oyun oynarken ısınır, bu normal.

S8 modelini ikinci el olarak almışsan, S10 Plus modeline geçiş yapabilirsin.

Kullanıma bağlı olarak değişir. S8 amiral gemisi bir model idi, hâlâ çok iyi bir cihaz. Bu telefonun 4-5 yıl çıkarması son derece normal.

Evet bir miktar olur. Özellikle batarya farkı hissedilir eğer elindeki cihazın batarya eskiye göre çok güç kaybetmişse.

Her cihaz oyun oynarken ısınır, bu normal.

S8 modelini ikinci el olarak almışsan, S10 Plus modeline geçiş yapabilirsin.
Bataryayı değiştirirsem ısınma sorunu azalır mı? Sıfır telefon ile farkı çok olur mu 2. el telefon arasında batarya dışında? Performans kaybını özellikle merak ediyorum.

Bataryayı değiştirirsem ısınma sorunu azalır mı?
Hayır.

Sıfır telefon ile farkı çok olur mu 2. el telefon arasında batarya dışında?
Eski cihazlarda özellikle Android tarafında belli bir süreden sonra arayüz şişiyordu, kasma sorunları meydana geliyordu. Bu sorunlar uzun süredir eskisi gibi değil. Çok daha stabil arayüzler ortaya çıktı. Samsung arayüzü de S5 modelinden sonra çığır atladı. 4 yıllık bir cihazın eskisi gibi sıfır modele göre performans olarak gözle görülür geride kalacağını düşünmüyorum.

Hayır.

Eski cihazlarda özellikle Android tarafında belli bir süreden sonra arayüz şişiyordu, kasma sorunları meydana geliyordu. Bu sorunlar uzun süredir eskisi gibi değil. Çok daha stabil arayüzler ortaya çıktı. Samsung arayüzü de S5 modelinden sonra çığır atladı. 4 yıllık bir cihazın eskisi gibi sıfır modele göre performans olarak gözle görülür geride kalacağını düşünmüyorum.

Sağ olun hocam.

Hayır.

İşlemci, GPU falan yorulur mu peki?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı