S8 Yerine Note FE Alınır mı?

Hüseyin__

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleyküm,

Note 8 param yetmediği için Note FE takasına girmek istiyorum.

Cihazım 4 aylık, sarj aletim ve kulaklığım yok. Yurt içi kayıtlı.

Karşı cihaz takribi 9 aylık. Tam aksesuar.

Kafa kafaya takas önerdim, sizce mantıklı mı?

Not: Sırf kalem için alıyorum, çok not tutan birisiyim. Oyun oynamam, kamera çok önemli değil. İşlemci olarak üst düzey bir beklentim yok.

Son düzenleme:
Note 8 param yetmediği için Note FE takasına girmek istiyorum.

Cihazım 4 aylık, sarj aletin ve kulaklığım yok. Yurt içi kayıtlı.

Karşı cihaz takribi 9 aylık. Tam aksesuar.

Kafa kafaya takas önerdim, sizce mantıklı mı?

Not: Sırf kalem için alıyorum, çok not tutan birisiyim.
S8 Note FE'den her alanda daha iyidir. Ve karşı tarafın telefonu da ithalatçı garantili. Ona göre düşünün.

S8 Note FE'den her alanda daha iyidir. Ve karşı tarafın telefonu da ithalatçı garantili. Ona göre düşünün.
Notunu okumadınız galiba? S8 tabi ki daha iyi fakat not tuttuğu için, işlemciyi ve kamerayı pek önemsemediği için takas edilebilir.

Özellik olarak nasil neredeyse aynilar, S8 ekran, CPU, GPU, kamera, tasarim olarak daha iyi bir telefon. Bataryalari da iki telefonun benzer. S8 yerine FE aliyorsan başa bas takas olmaz S8 cihazin varsa üstüne para alman gerekiyor.

Özellik olarak nasil neredeyse aynilar, S8 ekran, CPU, GPU, kamera, tasarim olarak daha iyi bir telefon. Bataryalari da iki telefonun benzer. S8 yerine FE aliyorsan başa bas takas olmaz S8 cihazin varsa üstüne para alman gerekiyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Orjinal sarj aleti ve kulaklık olmadığından para kırıyorlar. Yinede üste almam gerekiyor mu acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı