S9 FE alınır mı?

Lefrist

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorum bu konuyla ilgili çok soru var cevaplanmış. Ama benim asıl merak ettiğim şu TFT mevzusu. Forumlarda hep millet yerden yere vuruyor. Bu kadar mı kötü? Ben aldığımda kalemle test çözerim, not tutarım, PUBG ve eFootball Mobile oynarım. Nadiren dizi izlerim. TV varken pek dizi/film işlerine küçük ekranlarda bulaşmayı sevmem. Grafik tasarım vs. gibi renklerin çok önemli olduğu kısımlarda işim yok. Artı olarak bir de üniversitede kullanacağım. Bu ekran mevzusu yüzünden bu kadar mı vaz geçmem gerek? Samsung'dan başka bir şey pek düşünmüyorum.

Diğer saçma sapan markalar ne malzeme kalitesi olarak uzun ömürlü oluyor ne de güncelleme olarak Samsung ve Apple tarafına yaklaşabiliyorlar. Kuzenimde POCO X3 Pro vardı. Bir güncelleme getirdiler telefon bitti. Saatlerce uğraştık eski sürüm için zar zor yaptık. Bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum. Huawei desen Google yok hiç bulaşmam. Kısacası bir ekran için vazgeçmem mi gerekiyor. Samsung'un sitesinde 11.500 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran konusunda bir sey soylemem ama bende S9 FE kullanicisiyim ve kullanma amacım tamamen seninle aynı ders çalışmak not tutmak filan gibi ve gayet de memnunum. Mobil oyunları seven biri olmadığım için hiç oyun indirip denemedim oyun performansı hakkında bir şey diyemem ama benim ihtiyaçlarımı fazlası ile karsiliyor.

Samsung'un kendi sitesinde ve vatan da TFT yazıyor.

Yabancılar ise IPS kullanıyor diyor. Ben çözemedim. Belki fiyattan dolayı Türkiye'ye TFT getiriyorlardır.

Doğru A12 gibi cihazları da pls ve TFT gibi ekran ile getirdiler.

Arkadaşlar biliyorum bu konuyla ilgili çok soru var cevaplanmış. Ama benim asıl merak ettiğim şu TFT mevzusu. Forumlarda hep millet yerden yere vuruyor. Bu kadar mı kötü? Ben aldığımda kalemle test çözerim, not tutarım, PUBG ve eFootball Mobile oynarım. Nadiren dizi izlerim. TV varken pek dizi/film işlerine küçük ekranlarda bulaşmayı sevmem. Grafik tasarım vs. gibi renklerin çok önemli olduğu kısımlarda işim yok. Artı olarak bir de üniversitede kullanacağım. Bu ekran mevzusu yüzünden bu kadar mı vaz geçmem gerek? Samsung'dan başka bir şey pek düşünmüyorum.

Diğer saçma sapan markalar ne malzeme kalitesi olarak uzun ömürlü oluyor ne de güncelleme olarak Samsung ve Apple tarafına yaklaşabiliyorlar. Kuzenimde POCO X3 Pro vardı. Bir güncelleme getirdiler telefon bitti. Saatlerce uğraştık eski sürüm için zar zor yaptık. Bu tarz şeylerle uğraşmak istemiyorum. Huawei desen Google yok hiç bulaşmam. Kısacası bir ekran için vazgeçmem mi gerekiyor. Samsung'un sitesinde 11.500 TL.

Hocam S20/S20FE/S22 alabilirsiniz 2.el olarak.

Doğru A12 gibi cihazları da pls ve TFT gibi ekran ile getirdiler.

Hocam S20/S20FE/S22 alabilirsiniz 2.el olarak.
Konu tablet değil miydi. Ne ara telefonlara geçti. 😅

Özetlersek... söz konusu tabletin 2 modeli var. Biri bize satılan TFT ekranlısı diğeri de IPS olanı.

Ben olsam TFT ekranı almazdım.

Son düzenleme:
Konu tablet değil miydi? Ne ara telefonlara geçti. 😅

Özetlersek... Söz konusu tabletin 2 modeli var. Biri bize satılan TFT ekranlısı diğeri de IPS olanı.

Ben olsam TFT ekranı almazdım.

Kafam allak bullak oldu. Şimdi MediaMarkt Türkiye'nin inceleme videosunu izledim. Video da IPS panel var diyor.

Sitelerin de ise TFT yazıyor. Bu şirketler bizi kandırmayı ne zaman bırakacaklar acaba?

Ayrıca izlediğim tüm diğer inceleme videolarında da IPS ekran bulunuyor diyor. Acaba Samsung bir hata yapıp yanlış panel yazdı ve bunlarda kopyala yapıştır mı yapıyor :D

1-2 inceleme videosu izledim, renkler TFT olamayacak kadar canlı duruyordu. Ama bu tabletin neden 2 farklı versiyonu var o zaman onu anlayamadım.

Bizde satılanda x510 olan. Diğerini satan göremedim. Özellikle de x510 diye yazmışlar hepsine. Genelde ürünlere model numarası yazmazlar. Base model onu yazar geçerler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı