S9 FE vs iPad 10

Kirin 9000WL'e optimizasyon konusunda iyi demek zor ama ginede Snapdragon 888'den iyi optimizasyonu var. Snapdragon 888'in çok ısındığı zamanları hatırlarsınız.
Yine de SD kendini kanıtlamış bir marka açıkçası.
S9Fe'ye kıyasla MatePad 11.5S çok daha iyi bir tablet, kalemi de cabası. Alınır mı alınır ama birisi çıkıp da ben S9FE alacam kardeşim dese niye demem açıkçası.

Büyük al sen, pişman olursun sonra orada burada 13 inç tablet gördüğünde.

@Denizius124 hocam şu KIRIN9000 ne ayak ben hala çözemedim sen ne diyorsun bu işe?

Hocam sonuna bir harf koyup yeni işlemci diyorlar evet SD 888 ile denk gibi görünüyor ama verimlilik, ısınma konusunda ne durumda bakmak lazım.

Muhtemelen kötü bir işlemci değil orta seviye için gayet güzel bir işlemcidir ama Huawei'nin Amerika ile olan savaşı bitiriyor olayı.

Sorun yaşayan da var yaşamayan da düşük bütçelerde yerine göre önerilebilir ama yüksek bütçelerde asla almam.
Yüksek bütçelerde Tab S9 ve iPad Air harici öneriler saçmadır. Eğer dizi, film vs çok tüketiliyorsa Samsung alınır. iPhone kullanılıyorsa ve güç isteyen şeyler yapıyorsa iPad alınır.

İkisi arasından Samsung Tab S9 FE ama isterseniz bu tabletede bakabilirsiniz:

Bu tablette Google servisleriyle ilgili sorun yaşamayız değil mi? MicroG desteği var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı