S9 FE vs iPad 11

Bilgisizci

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Aşağıdaki kampanyadan kod alabildim ve aklımda olan tablet almak için kullanabiliyorum. Üniversitede not almak ve dizi film izlemek için kullanırım büyük ihtimalle. Yazılımla ilgili bir bölüm okuyorum.

Bana göre S9 FE.
  • Daha ucuz.
  • Telefonum Samsung olduğundan ekosistem olarak daha iyi çalışır.
  • Dahili kalemi var ama ne kadar iyi bilmiyorum.
  • Sanırım ekranı daha iyi ve pili daha çok gidiyor.

Bana göre iPad 11.
  • Çok daha iyi işlemci.
  • Uzun yıllar götürme garantisi.
  • Daha yeni bir cihaz.
  • Bir ihtimal iOS geliştiriciliği deneyebilirim.
  • Yazılımı ve ekosistemi daha iyi deniyor ama Apple bir cihazım yok.
  • Yüksek ikinci el değeri.

Aslındaa S9 FE'nin işlemcisi biraz daha iyi olsa gönül rahatlığıyla onu alabilirim. Çok arada kaldım birisi 8500 diğeri 12000'e geliyor. Honor'un pad 9 ve V9 modelleri var ama onlara pek şans vermedim. Apple cihazım olmadığı için denemek de istiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kullanım amacınız nedir?

Hocam S9 FE aldım başarabilirsem üniversite öğrencileri için olan vergi iadesi de alacağım 😀. Kullanım amacım basit günlük kullanımdı ama gene güçlü bir işlemcisi olan cihazı tercih etmek isterdim %30-40 bir fark ödeyip 2 kattan fazla güçlü bir işlemcisi tablet alıyorsunuz. Hala kararsız bir pozisyondayım aslında F/P olarak çok zor bir karar.

Hocam S9 FE aldım başarabilirsem üniversite öğrencileri için olan vergi iadesi de alacağım 😀. Kullanım amacım basit günlük kullanımdı ama gene güçlü bir işlemcisi olan cihazı tercih etmek isterdim %30-40 bir fark ödeyip 2 kattan fazla güçlü bir işlemcisi tablet alıyorsunuz. Hala kararsız bir pozisyondayım aslında F/P olarak çok zor bir karar.

Güzel tercih yapmışsınız hocam, gelecek sınavlarınızda başarılar cihazınızıfa güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı