S9 FE vs S10 FE

Bütçeyi arttırıp S9 almanız daha mantıklı olur.

Yapı olarak TFT'nin en kötü sinif olduğunun farkındayım ama şimdi arkadaşımın S9 FE'sine bakınca kullanılmaz yüzüne bakılmaz bir ekran gelmedi. İşlemci RAM ve güncelleme iyileştirmek için S10FE dedim ama şimdi son durumda S9 dersem, toplamda 9bin bütçe arttırmış olacağım yani bakınca ben bu tableti sırf ders için kullanacağım. Oyun için telefon, PC, Xbox bir şeyler izlemek için odamda televizyonum, PC'm var. Bu şekilde totalde bakınca sizce ne kadar gerekli? S9 diğer taraftan S9 dersem zam ihtimalini de almış olacağım alımı erteleyeceğim için.

Yapı olarak TFT'nin en kötü sinif olduğunun farkındayım ama şimdi arkadaşımın S9 FEsine bakınca kullanılmaz yüzüne bakılmaz bir ekran gelmedi işlemci RAM ve güncelleme iyileştirmek için S10FE dedim ama şimdi son durumda S9 dersem toplamda 9bin bütçe arttırmış olacağım yani bakınca ben bu tableti sırf ders için kullanacağım oyun için telefon, PC, Xbox bir şeyler izlemek için odamda televizyonum, PC'm var bu şekilde Total'de bakınca sizce ne kadar gerekli S9 diğer taraftan S9 dersem zam ihtimalini de almış olacağım alımı erteleyeceğim için.

Bunları dedikten sonra, 8gen2 dynamic AMOLED de olsa S10 FE hatta hiç zorlamayayım diyerek S9 FE alınabilir geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer sizin için s9 fe yeterliyse aradaki 5 bin TL fiyat farkını vermeye gerek yok.
O paraya farklı ihtiyaçlar alınabilir
Örneğin klavyeli bir kılıf alınabilir

Tabi daha yüksek bir deneyim isterseniz tab s10 fe sizin için uygundur

S10 FE alınmaz TFT ekran var rezalet bir ekran.

Bütçeyi arttırıp S9 almanız daha mantıklı olur.

Yemin ederim boşa bildirim israfı yapıyorsunuz ya. Bitmediniz bi. Konu sahibi özellikle Samsung istediğini, ders için kullanacağını belirtiyor, apple pencil hissayatını beğenmediğini söylüyor; gidip ipad ve apple pencil öneriyor.

S9 önermeyin bütçem maksimum 16 diyor, bütçeyi artır S9 al diyor.

Ders için kullanacağım diyor adam, napacak tft panel ile aşk mı yaşayacak? Not alırken, pdf okurken kör mü olacak? 10 sene önceki TFT panel değil bunlar, gayet kaliteli TFT paneller.

Bi faydanız olmayacaksa boş yorum yapmayın şu konulara.

Tablet alma düşüncesindeyim ve ikisi arasında kaldım. Aralarında 5bin fiyat farkı var sizce değer mi ne yapmalıyım?( S9 FE 11bin S10 FE 16bin) amacım ders için kullanmak o yüzden S Pen öncelikli ondan ötürü de başka marka düşünmüyorum. Huawei ve Apple'a göre S Pen'in hissiyatı daha güzel geldi ve genel Samsung özellikleri daha çok istiyorum ayrıca Samsung telefon kullanıyorum aralarında iletişim konusu için.
Bakınca farkları işlemci, RAM, güncelleme desteği ve birkaç küçük fark hangisini tercih etmeliyim?
(Maksimum bütçe 16bin, 20bin ile S9 veya 25bin ile S10+ a çıkamam)
S9 FE al geç kral sen @muratscd'yi falan fazla takma, 5k cebinde kalsın. (Hele öğrenciyken para harbi önemli kısım)

@Teknoloji Bağımlısı değil teknoloji özürlüsü 😆
1. Herkese saygı duymak zorundasın saygı duymuyorsan susacaksın.
2. Burası insanların fikirlerini online şekilde belirttiği yer.
S9 FE gayet güzel ekranlı bir tablet, beni bu şekilde yargılamanız hiç de hoş değil.

Son düzenleme:
Hocam arkadaşın ihtiyaçları ve bütçesi doğrultusunda s9 fe modeli gayet yeterli, ekranı o kadar çok sorun yaratmaz.
Maalesef herkesin iPad alacak parası ve ihtiyacı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı