ege_xx
Femtopat
Daha fazla
Bütçeyi arttırıp S9 almanız daha mantıklı olur.
Yapı olarak TFT'nin en kötü sinif olduğunun farkındayım ama şimdi arkadaşımın S9 FE'sine bakınca kullanılmaz yüzüne bakılmaz bir ekran gelmedi. İşlemci RAM ve güncelleme iyileştirmek için S10FE dedim ama şimdi son durumda S9 dersem, toplamda 9bin bütçe arttırmış olacağım yani bakınca ben bu tableti sırf ders için kullanacağım. Oyun için telefon, PC, Xbox bir şeyler izlemek için odamda televizyonum, PC'm var. Bu şekilde totalde bakınca sizce ne kadar gerekli? S9 diğer taraftan S9 dersem zam ihtimalini de almış olacağım alımı erteleyeceğim için.
Yapı olarak TFT'nin en kötü sinif olduğunun farkındayım ama şimdi arkadaşımın S9 FEsine bakınca kullanılmaz yüzüne bakılmaz bir ekran gelmedi işlemci RAM ve güncelleme iyileştirmek için S10FE dedim ama şimdi son durumda S9 dersem toplamda 9bin bütçe arttırmış olacağım yani bakınca ben bu tableti sırf ders için kullanacağım oyun için telefon, PC, Xbox bir şeyler izlemek için odamda televizyonum, PC'm var bu şekilde Total'de bakınca sizce ne kadar gerekli S9 diğer taraftan S9 dersem zam ihtimalini de almış olacağım alımı erteleyeceğim için.
Bunları dedikten sonra, 8gen2 dynamic AMOLED de olsa S10 FE hatta hiç zorlamayayım diyerek S9 FE alınabilir geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör: