Bay kararsız 2
Hectopat
yok kalsınYenileyip gönderiyorlar. Yani ikinci eli yeniledin gibi düşün. Ama sıkıntı çıkmaz, almanı tavsiye ederim.
yok kalsınYenileyip gönderiyorlar. Yani ikinci eli yeniledin gibi düşün. Ama sıkıntı çıkmaz, almanı tavsiye ederim.
Sence kaç paraya çıktıysa almamalıyım. Mesela 4200 vb.Ben sıfırını ilk çıktığı zaman 3800TL ye almıştım piyasa görmeyeli oldukça yükselmiş.
S9 Iphone 7 ve 8 den çok daha iyi bir telefon X almayacaksan sakın Apple tarafına yönelme S9 için 4200 civarı sınır olabilir o da S10 un 5 bin küsür civarında bir fiyatı olduğu için.Sence kaç paraya çıktıysa almamalıyım. Mesela 4200 vb.
Bide bunun yerine iphone 7 plus 32 gb düşünüyorum. Fikrini alabilir miyim?
s-400 + seçimler ile beraber asla sağlam bi indirim olamaz.Olursa imkansız gerçekleşir. Son iyi indirim karne zamanı olacak malesef.Biraz daha bekleyip güzel bir indirim yakalayıp S10 alabilirsiniz.
s9 çok hassas bir telefonmuş. Her an yavaşlamaya başlayacakmış gibi bir izlenimde veriyormuş. Çok fazla eleştiri var yaS9 Iphone 7 ve 8 den çok daha iyi bir telefon X almayacaksan sakın Apple tarafına yönelme S9 için 4200 civarı sınır olabilir o da S10 un 5 bin küsür civarında bir fiyatı olduğu için.
Kim yazdıysa S9 kullanmamış belli, bir seneyi aşkın süredir kullanıyorum bütün güncellemelerini yaptım hala ilk gün ki gibi hızlı.s-400 + seçimler ile beraber asla sağlam bi indirim olamaz.Olursa imkansız gerçekleşir. Son iyi indirim karne zamanı olacak malesef.
s9 çok hassas bir telefonmuş. Her an yavaşlamaya başlayacakmış gibi bir izlenimde veriyormuş. Çok fazla eleştiri var ya
Bir kaç sorum olacak.Hiç iphone kullandın mı? Yine s9 mu alırdın yoksa apple yönelir miydin veya başka birine? telefona baktım bir iki hafta önce gerçekten çok hassas bir şeye benziyor. Onu kullanırken korkmuyor musun? Bu yüzden beni kendinden uzaklaştırdı telefon.Kim yazdıysa S9 kullanmamış belli, bir seneyi aşkın süredir kullanıyorum bütün güncellemelerini yaptım hala ilk gün ki gibi hızlı.
1. Nesil Iphone dan 4S e kadar kullandım şuan da ailem ve arkadaşlarım arasında 6S,7 ve 8 kullanan var ayrıca Macbook ve Ipod da kullandım yeni bir Macbook alırım ama hayatta Iphone almam dolayısı ile Apple tarafını yeterince deneyim etmiş ve sorunlarından bıkmış birisiyim şimdi S9 un hassas olduğu konusuna gelirsek sanırım düşürüp camını kıracağından korkuyorsun öyleyse korkma camları gayet dayanıklı internetten sağlamlık testlerini izleyebilirsin cihazın kasası da sağlam ben kılıfla beraber kullanıyorum sende dilersen kılıf ve ekran koruyucu takarsın yani anlayacağın öyle elimden kayıp düştü bozuldu gibi sorun olmaz sadece biraz dikkatli davran uzun yıllar götürür seni.Bir kaç sorum olacak.Hiç iphone kullandın mı? Yine s9 mu alırdın yoksa apple yönelir miydin veya başka birine? telefona baktım bir iki hafta önce gerçekten çok hassas bir şeye benziyor. Onu kullanırken korkmuyor musun? Bu yüzden beni kendinden uzaklaştırdı telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.