S9 Plus vs iPhone 8 Plus

emre türkmen

Hectopat
Daha fazla  
3 senedir iPhone 6 kullanıyorum ve yeni telefon almaya karar verdim. Yeni çıkan amiral gemileri çok hoşuma gitti. Bunların başında S9 Plus geliyor. Android'e geçersem pişman olur muyum? Kasma ve donma anlamında sıkıntı yaşatır mı? Sizce ileriye dönük sorunlar olur mu? İki telefon arasında çok kararsız kaldım. Sizce ileriye dönük hangisini almalıyım? Telefon değiştiren biri değilim o yüzden 3-4 sene kullanmak istiyorum. Alacağım telefonun hangisi daha iyi götürür? Bu durumda hangisinin özellikleri daha iyi? Kamera olsun, işlemci ve diğer özellikleri ve güncelleme konusunda kasma ve donma sorunu yaşar mıyım?
Hangisini alırsam pişmanlık yaşatmaz? Önereceğiniz modeli detaylı bir şekilde özelliklerini artısını ve eksisini söylerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de kasacak veya donacak telefonlar değil. Günümüzün en iyi mobil işlemcilerini taşıyorlar. GPU'lar ve dahili bellek yongaları da öyle.
S9 Plus kamera özelliklerinde fazlasıyla baskın. Benim tercihim S9 Plus olurdu, önerim de bu yönde.

iPhone ekosistemine alismis biri olarak sana iPhone'dan sasmamani tavsiye ederim, 4S, 5, 5S kullandim ve 5S'ten 8'e atladim, her sey ayni guzellikte ayni hizda devam ediyor. iOS 12 ile cok daha stabil hale gelecek ve gorsellikte de ilerlemeler yapilacak. Yanlis anlasilmasin, S9 Plus da cok iyi. Asim'in dedigi gibi ikisi de her turlu yaslanacak ama benim tercihim iPhone 8 Plus olurdu.

İkisi de kasacak veya donacak telefonlar değil. Günümüzün en iyi mobil işlemcilerini taşıyorlar. GPU'lar ve dahili bellek yongaları da öyle.
S9 Plus kamera özelliklerinde fazlasıyla baskın. Benim tercihim S9 Plus olurdu, önerim de bu yönde.
Kusura bakmayın geç cevap verdiğim için teşekkür ederim öneriniz için çok kararsız kaldım hala ileri dönük donma kasma yaparmı s9 plus diye.
iPhone ekosistemine alismis biri olarak sana iPhone'dan sasmamani tavsiye ederim, 4S, 5, 5S kullandim ve 5S'ten 8'e atladim, her sey ayni guzellikte ayni hizda devam ediyor. iOS 12 ile cok daha stabil hale gelecek ve gorsellikte de ilerlemeler yapilacak. Yanlis anlasilmasin, S9 Plus da cok iyi. Asim'in dedigi gibi ikisi de her turlu yaslanacak ama benim tercihim iPhone 8 Plus olurdu.
Çok teşekkür ederim verdiğinz bilgi için geç cevap verdim kusura bakmayın. Kararsızım hala iki telefonda güçlü ama.
Apple alışmışken 8 Plus ile devam edebilirsin. Benim tercihim S9 Plus olurdu. Iki modelde pişman etmez.
Pişman etmiceğini bende biliyorum ama s9 plus biraz çekingem ilerki zamnada kasma donma yaparmı 3 4 sene kullanmak istiyorum öyle telefon değiştiren biri değilim çünkü.

Arkadaşların dediği gibi ikiside güçlü sistemle donatılmış cihazlar ama dediğiniz gibi ileriye dönük olması lazım cihazın,her ne kadar samsung bellek olarak kamera olarak daha iyi gözüksede ıphone'da İos diye bir gerçek var ve kesinlikle androidden daha uzun ömürlü kasmaz donmaz takılmaz. Şuan 4s bile kullanılabilir ama s3-s4 donmadan kullanan birini bulamazsın.Sonuç olarak iOS(Bence)

S9 Plus 3-4 yıl rahat gidebilecek bir telefon. Uzun kullanımda ara sıra takılma olması doğaldır senin kullanımını etkileyecek aşırı donma, kasma durumları olmaz. 8 Plus daha uzun süre güncelleme alacak bir model. S5 modelinden sonra Samsung arayüz sorununu da düzeltti.

neden 8 plus mesela iki model arasında çok kararsız kalıyor genelde herkes.
S9 Plus 3-4 yıl rahat gidebilecek bir telefon. Uzun kullanımda ara sıra takılma olması doğaldır senin kullanımını etkileyecek aşırı donma, kasma durumları olmaz. 8 Plus daha uzun süre güncelleme alacak bir model. S5 modelinden sonra Samsung arayüz sorununu da düzeltti.
Dediğim gibi ileri dönük baktığım için 3 4 sene götürmesini istiyorum telefonun kararsızım hala bakalım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı