PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 3 Haziran 2020 #11 Ergosphere dedi: Olabilir ama Black Friday bana yalan geliyor belirli platformlar haricinde. Fiyatları bindirip indirmiş gibi gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunun için bazı siteler mevcut onlara bakabilirsiniz fiyat karşılaştırması için Technopat kuralları gereği marka reklam yapamıyorum ☺
Ergosphere dedi: Olabilir ama Black Friday bana yalan geliyor belirli platformlar haricinde. Fiyatları bindirip indirmiş gibi gösteriyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunun için bazı siteler mevcut onlara bakabilirsiniz fiyat karşılaştırması için Technopat kuralları gereği marka reklam yapamıyorum ☺
KS KS Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #12 PcHoca dedi: Bunun için bazı siteler mevcut onlara bakabilirsiniz fiyat karşılaştırması için Technopat kuralları gereği marka reklam yapamıyorum ☺ Genişletmek için tıkla... Olsun teşekkür ederim yine de.
PcHoca dedi: Bunun için bazı siteler mevcut onlara bakabilirsiniz fiyat karşılaştırması için Technopat kuralları gereği marka reklam yapamıyorum ☺ Genişletmek için tıkla... Olsun teşekkür ederim yine de.
PcHoca Decapat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 217 3 Haziran 2020 #13 Ergosphere dedi: Olsun teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... Rica ederim böyle yüklü alışvarişler yaparken sana tavsiyem gerçektende iyi araştırıp alman yönünde olacaktır ☺
Ergosphere dedi: Olsun teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... Rica ederim böyle yüklü alışvarişler yaparken sana tavsiyem gerçektende iyi araştırıp alman yönünde olacaktır ☺
KS KS Ergosphere Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 821 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #14 PcHoca dedi: Rica ederim böyle yüklü alışvarişler yaparken sana tavsiyem gerçektende iyi araştırıp alman yönünde olacaktır ☺ Genişletmek için tıkla... Tabiki ilk elden incelenmesi gerekiyor bu gibi satın alımların. Orijinal mi gerçekten çiziği yok mu dediği gibi bakmak gerekiyor. Güvenilir insan çok az artık.
PcHoca dedi: Rica ederim böyle yüklü alışvarişler yaparken sana tavsiyem gerçektende iyi araştırıp alman yönünde olacaktır ☺ Genişletmek için tıkla... Tabiki ilk elden incelenmesi gerekiyor bu gibi satın alımların. Orijinal mi gerçekten çiziği yok mu dediği gibi bakmak gerekiyor. Güvenilir insan çok az artık.