Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2022 #1 İşlemcilerin mimari farklılıklarından dolayı pek olacağını zannetmiyorum ancak gene de sormaktan zarar gelmez.
İşlemcilerin mimari farklılıklarından dolayı pek olacağını zannetmiyorum ancak gene de sormaktan zarar gelmez.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 Hayır, mümkün değil. Modlu Android varsa o şekilde kurabilirsiniz. @Nyaan_Neko Bu program ile anca görünüm elde edersin. Launcher iOS 16 - Google Play'de Uygulamalar Launcher iOS 16 telefonunuzu basit ve güzel hale getirmeye yardımcı olur. play.google.com Son düzenleme: 31 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Hayır, mümkün değil. Modlu Android varsa o şekilde kurabilirsiniz. @Nyaan_Neko Bu program ile anca görünüm elde edersin. Launcher iOS 16 - Google Play'de Uygulamalar Launcher iOS 16 telefonunuzu basit ve güzel hale getirmeye yardımcı olur. play.google.com
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 31 Temmuz 2022 #3 iOS açık kaynak kodlu bir yazılım değil. Herhangi bir Apple dışı cihaza iOS kuramazsınız. Artı 0 Eksi
yuzedit Picopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 149 31 Temmuz 2022 #4 Yanlış bilgi Kurabilirsiniz hocam, internette baya var rootla yapabilirsiniz ancak işlemci telefonu etkiler kasmasına neden olur rahat sörf yapamazsınız Artı -13 Eksi
Kurabilirsiniz hocam, internette baya var rootla yapabilirsiniz ancak işlemci telefonu etkiler kasmasına neden olur rahat sörf yapamazsınız
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.614 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #5 yuzedit dedi: Kurabilirsiniz hocam, internette bayağı var rootla yapabilirsiniz ancak işlemci telefonu etkiler kasmasına neden olur rahat sörf yapamazsınız Genişletmek için tıkla... Kaynak? Artı 0 Eksi
yuzedit dedi: Kurabilirsiniz hocam, internette bayağı var rootla yapabilirsiniz ancak işlemci telefonu etkiler kasmasına neden olur rahat sörf yapamazsınız Genişletmek için tıkla... Kaynak?
yuzedit Picopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 149 31 Temmuz 2022 #6 Umut Nas dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... İnternete göz at baya yt videoları var Artı -4 Eksi
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 31 Temmuz 2022 #7 yuzedit dedi: İnternete göz at bayağı YT videoları var Genişletmek için tıkla... YouTube videolarına bakarsan ona göre S3 mini de GTA 5 de oynarsın. Kurabileceği tek şey iOS teması. Artı 0 Eksi
yuzedit dedi: İnternete göz at bayağı YT videoları var Genişletmek için tıkla... YouTube videolarına bakarsan ona göre S3 mini de GTA 5 de oynarsın. Kurabileceği tek şey iOS teması.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #8 Ancak uyduruk temaları kurabilirsin. Artı 0 Eksi
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.947 Makaleler 2 Çözümler 30 31 Temmuz 2022 #9 yuzedit dedi: İnternete göz at baya yt videoları var Genişletmek için tıkla... Vah vah bana 50 TL at sana iOS 17 yükliyim. 2023'de çıkcak iOS sürümü. Benim pc de var. x86 imaj değil kesinlike. (!) Artı 0 Eksi
yuzedit dedi: İnternete göz at baya yt videoları var Genişletmek için tıkla... Vah vah bana 50 TL at sana iOS 17 yükliyim. 2023'de çıkcak iOS sürümü. Benim pc de var. x86 imaj değil kesinlike. (!)
KS KS Nyaan_Neko Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 1.251 Çözümler 10 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2022 #10 Umut Nas dedi: Hayır, mümkün değil. Modlu Android varsa o şekilde kurabilirsiniz. @Nyaan_Neko Bu program ile anca görünüm elde edersin. Launcher iOS 16 - Google Play'de Uygulamalar Launcher iOS 16 telefonunuzu basit ve güzel hale getirmeye yardımcı olur. play.google.com Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben baya IOS ile boot etmek istiyorum aleti ama yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hayır, mümkün değil. Modlu Android varsa o şekilde kurabilirsiniz. @Nyaan_Neko Bu program ile anca görünüm elde edersin. Launcher iOS 16 - Google Play'de Uygulamalar Launcher iOS 16 telefonunuzu basit ve güzel hale getirmeye yardımcı olur. play.google.com Genişletmek için tıkla... Yok hocam ben baya IOS ile boot etmek istiyorum aleti ama yapacak bir şey yok.