Steam Saat arttırma programları güvenli mi?

Başarım kazanma ve saat kasma yazılımları hesabı yasaklatmıyor.

Bu imkansız kanka en basitinden hesap paylaşımı yasak ama saat kasma uygulamaları hesabına erişim istiyor genelde. Erişim istemiyorsada bir işe yaramaz bilgisayarın açık kalmadığı sürece saat kasamazsın.

Bu imkansız kanka en basitinden hesap paylaşımı yasak ama saat kasma uygulamaları hesabına erişim istiyor genelde. Erişim istemiyorsada bir işe yaramaz bilgisayarın açık kalmadığı sürece saat kasamazsın.

Hangisi erişim istiyormuş göstersene bunuda senden duyuyorum. Sen çok geride kalmışsın mobilden veya internet üzerinden saat kasılıyor bilmiyor muydun?

Hangisi erişim istiyormuş göstersene bunu da senden duyuyorum. Sen çok geride kalmışsın mobilden veya internet üzerinden saat kasılıyor bilmiyor muydun?

Çok geride mi kaldım? Dostum zaten en popüler site FreeHourBoost hesap erişimi ile yapıyor neymiş bunun diğer yöntemi söyle bizde öğrenek? Çünkü biraz mantıkla bile 2 yol ile saat kasarsın ya bilgisayarın açıkken arkada çalışan uygulama ile ya da internet üzerinden sanal sunucular ile hangi yöntemmiş bende öğreneyim?

Hangisi erişim istiyormuş göstersene bunuda senden duyuyorum. Sen çok geride kalmışsın mobilden veya internet üzerinden saat kasılıyor bilmiyor muydun?
Çok geride mi kaldım? Dostum zaten en popüler site FreeHourBoost hesap erişimi ile yapıyor neymiş bunun diğer yöntemi söyle bizde öğrenek? Çünkü biraz mantıkla bile 2 yol ile saat kasarsın ya bilgisayarın açıkken arkada çalışan uygulama ile ya da internet üzerinden sanal sunucular ile hangi yöntemmiş bende öğreneyim?
Ya yani hesap yasaklanma gibi bir şey olur mu abi ? merak ettiğim şey o ,tartışmayın.

Açıkcası öyle geridesin gibi. O site çokta popüler değil ayrıca neyin yöntemi bir şeye karar mı veriyorduk anlamadım seni. Masaüstü kullan internet üzerinden çalıştır fark etmiyor seçenekler çok sana en iyi tavsiyem mobil üzerinden olurdu. Fazla ürperiyor gibisin hesap konusunda. Çalmazlar merak etme. Veya önceden başına bir şey geldi bütün suçu kabahati saat ve başarım kasma metodlarına yansıtıyorsun.

Ya yani hesap yasaklanma gibi bir şey olur mu abi ? merak ettiğim şey o ,tartışmayın.
Normalde hesap paylaşımı yasak ama umurlarında değil ben hiç hesap paylaştığı için hesabı kapatılan görmedim hatta çok büyüük bir pazar var hesap paylaşımı üzerine insanlar 20 tl ye istediğiniz oyunun bulunduğu hesapları verebiliyor size. Ama tabiki kurallara göre bu yasak bu kadar korkuyorsan hiç girme boşver

Hayır olmuyor bunlar daha piyasaya yayılmadan önce steam öncesinden bunu zaten akıl etmişti kişisel bir şey olduğu için online ortama zararı yok karışmıyorlar. Peki şöyle yapalım ana hesabın yerine smurf hesabında dene veya yeni bir hesap aç başla. Hiçbir şey kaybetmeyeceksin

Normalde hesap paylaşımı yasak ama umurlarında değil ben hiç hesap paylaştığı için hesabı kapatılan görmedim hatta çok büyüük bir pazar var hesap paylaşımı üzerine insanlar 20 tl ye istediğiniz oyunun bulunduğu hesapları verebiliyor size. Ama tabiki kurallara göre bu yasak bu kadar korkuyorsan hiç girme boşver
Korkmak değil. Benim anlamadığım şey şu hani steamda 1den fazla oyunu aynı anda açamıyorsunya bu sitelerde aynanda birden fazla oyun acma vaadi veriyor. Yani buda steamda normal bir şekilde yapılan bir şey değil.

Hayır olmuyor bunlar daha piyasaya yayılmadan önce steam öncesinden bunu zaten akıl etmişti kişisel bir şey olduğu için online ortama zararı yok karışmıyorlar. Peki şöyle yapalım ana hesabın yerine smurf hesabında dene veya yeni bir hesap aç başla. Hiçbir şey kaybetmeyeceksin
Öyle yapacağım zaten.

Açıkçası öyle geridesin gibi. O site çok da popüler değil ayrıca neyin yöntemi bir şeye karar mı veriyorduk anlamadım seni. Masaüstü kullan internet üzerinden çalıştır fark etmiyor seçenekler çok sana en iyi tavsiyem mobil üzerinden olurdu. Fazla ürperiyor gibisin hesap konusunda. Çalmazlar merak etme. Veya önceden başına bir şey geldi bütün suçu kabahati saat ve başarım kasma metodlarına yansıtıyorsun.

Dostum çözemedim seni yaşın falan mı küçük bilmiyorum ama yazdıklarımdan hesabımın çalındığını ve bunu saat kasma sitelerine attığımı mı anladın gerçekten? Bu kadar konuştum uzun süredir FreeHourBoost kullanıyorum bir sıkıntı olmuyor diye internet veya mobil fark etmez 2 yöntemle yapılıyor bunlar ya senin sisteminde çalışır ya da sanal makinelara hesabının erişimini verirsin o senin yerine çalıştırır sen diyorsun ki hesap erişimi istemiyor hiçbir yer senin o mobil dediklerin de zaten hesap erişimini veriyorsun kendisi kasıyor arkada.

Korkmak değil. Benim anlamadığım şey şu hani Steam'de 1'den fazla oyunu aynı anda açamıyorsunya bu sitelerde aynı anda birden fazla oyun acma vaadi veriyor. Yani bu da Steam'de normal bir şekilde yapılan bir şey değil.

Öyle yapacağım zaten.

Steam'de birden fazla kişi birden fazla oyuna aynı anda girebiliyor basit bir yöntemle ona takılma sen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı