Saatlik 50 TL'ye garsonluk yapılır mı?

Ben girdiğimde 15-16 yaşlarında 10-15 masaya bakıyordum :D ah ah bilmediğiniz meslekler hakkınd konuşmayı ne çok seviyorsunuz.

Sen iyi bir yer bulmuşsun diye herkes o parayı verecek değil piyasanın biraz altında olabilir arkadaşın alacağı para ama köle parasıda değil yaptığı iş ağır değil sonuçta.

Günlük 10 saat falan çalışsan asgari ücretlinin bir yevmiyesini alırsın. 50 lira veren gerçekten de işçi değil yanına köle arıyormuş. Bence çalışma.

Günlük 7 saat benim aklıma yatan kısım günüm yine boş olacak.

Evine yakınsa biraz zaman kalır ama mesafe varsa git gel de eklersen 8-9 saatin o işe ayrılmış olur. Yine de karar senin, denersin harçlık çıkarırsın ama işte adamın ucuz işçi çalıştırması sinir bozucu. Yaşın 18'den küçük diye böyle yapıyor da o zaman iş yükünü de ona göre ayarlasın ama muhtemelen tüm işleri senin üstüne yıkmaya çalışacaklar.

Yok hocam olur mu öyle biri şimdi 5 masaya bakarak günlük 1K alıyordur 12 yaşında(!).

Çok boş bir tipsin arkadaşım. Hayatında köle olarak başarılar dilerim.

Sen iyi bir yer bulmuşsun diye herkes o parayı verecek değil piyasanın biraz altında olabilir arkadaşın alacağı para ama köle parasıda değil yaptığı iş ağır değil sonuçta.

Çocuğun çalışacağı yer sahil kenarı ve en yoğun olduğu saatlerde çalışacak :D çalışmadığınız bilmediğiniz mesleklere sallayınca komik oluyorsunuz.

Çocuğun çalışacağı yer sahil kenarı ve en yoğun olduğu saatlerde çalışacak :D çalışmadığınız bilmediğiniz mesleklere sallayınca komik oluyorsunuz.

Akşam saatlerinde gittim çok geç değildi ama 8.30 civarıydı ve 3 4 masa doluydu o kadar da kalabalık değil.

Akşam saatlerinde gittim çok geç değildi ama 8.30 civarıydı ve 3 4 masa doluydu o kadar da kalabalık değil.
Sana öyle denk gelmiştir, köle gibi çalıştıracaklar ve sadece garsonluk değil ayak işlerini de sana kitleyecekler. Zamanını bu kadar ucuza satma. Gidip kendini geliştirmen çok çok daha faydalı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı