Sabah Alarmı Kapatıp Hatırlamamak

Birden fazla alarm kurup sırayla kapatabilirsiniz. Tek alarmı kapatmak kısa sürüyor ama birden fazla alarmı kapatırken çoktan uyanmış oluyorsunuz. Bundan başka, uyku saatlerini değiştirmek de mantıklı olabilir.

Alarmı sürekli 1 dakika arayla kur, en sonunda bıkıp uyanacaksın. :)

10-20 tane falan kurun, ben öyle yapıyorum.
Telefonu uzak noktaya koy. Kalkmadan kapatamazsın.
Zaten 5-6 tane var ve uzağa koymuşum. Başka yol lazım o yüzden.

Direkt bu listeyi alarm olarak seç ve Dolby vs. var ise aç. Son ses duymaman imkansız.

Hocam, Spotify kullanmıyorum ama Taylor Swift'in Wildest Dream şarkısını açtım. Telefondaki hava duruma özel çalan şarkılar gibi tatlı tatlı, ben bunlara kalkmam bile. :D

Telefonu ulaşamayacağın kadar uzak bir noktaya koy ve alarmın sesini sonuna kadar aç. Genelde işe yarar.

Yaramadı hocam. :/

Telefonu 5+1 ses sistemine bağla kablosu uzun olsun her birini yatağın bir tarafına koy. Telefonu başka odaya şarja tak, görev tamamlanmıştır.

Almayı düşünüyorum. Başka şansım yok sanırım. :D
 
Alarmy (Çalar Saat) - Google Play'de Uygulamalar Alarmy isimli şu uygulamayı indirirseniz muhtemelen işinizi görür. Ben de alarmı kapatıp hiç hatırlamıyorum, 20 tane alarm kursam ilkinde bilinçsizce uyanıp hepsini kapatıp geri uyuyorum ve bunu da kesinlikle hatırlamıyorum, uyanma konusunda çok kötüyüm. Bu uygulama ile alarmın susması için ya matematik problemi çözmeniz lazım (zorluğu ayarlanabiliyor), ya evin istediğiniz bir yerine yazıcıdan QR kod çıkartıp onu okutmanız gerekiyor, ya sallamanız gerekiyor vs birçok seçeneği var. Aynı zamanda ayarlarından telefonu kapatmanızı engelleyebiliyorsunuz veya telefonda başka uygulamaları açamıyorsunuz (örneğin hesap makinesi). Ben 3 senedir kullanıyorum, akademik ve iş hayatımın mümkünatını sağlayan uygulama bu açıkçası, oldukça verimli olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma da en zor seviyede 5 tane matematik sorusu sormasını istiyorum, hesap makinesini banyoya koyuyorum ve gidip alarmı susturup yüzümü yıkıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı