Sabah anksiyetesi

davinso

Centipat
Daha fazla  
Hocamlar bu olay ilk sınav haftası zamanı matematik sınavına gireceğim günün sabahı oldu, o gün sınava girmeden önceki ders kustum rapor aldım ve artık sınav olsun olmasın hafta içi / hafta sonu dahil her gün oluyor. Olay olalı 3 gün oldu her sabah uyandığımda bir heyecan, kaygı, stres, kafa kaşıma isteği (?) mide bulantı hissi, mide yanması gibi tepkilerle büyüyor akşamüstü bir problem yok ama sabahleyin bayılacaksınız gibi bir stres kaplıyor hemen çözmem lazım bu sorunu sınavlarım bu pazartesi devam edeceği için çözmem lazım bir öneriniz var mıdır?

Sinav haftasi stres yasaman normal. Stres problemlerin icin, dengeli beslenmeyi, spor yapmayi ve guneste daha fazla vakit gecirmeyi deneyebilirsin. Geceleri uyku problemin varsa bitki caylari deneyebilirsin. Eger bu durum gundelik yasamini etkileyecek duzeyde ise bir uzmana danismayi dusunmelisin. Gecmis olsun.

Yardımınız için sağ olun. Biraz şansa oldu bu olay, akciğer enfeksiyonum varken denk geldi biraz da ondan oldu, uyku problemin yok uyumak istersem uyuyorum, spor salonuna gidiyordum akciğerlerimden dolayı bir 2 hafta ara verdim. Tavsiyeleriniz için minnetarım.

Sinav haftasi stres yasaman normal. Stres problemlerin icin, dengeli beslenmeyi, spor yapmayi ve guneste daha fazla vakit gecirmeyi deneyebilirsin. Geceleri uyku problemin varsa bitki caylari deneyebilirsin. Eger bu durum gundelik yasamini etkileyecek duzeyde ise bir uzmana danismayi dusunmelisin. Gecmis olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı