Sabah oyun indirmesini başlattıktan sonra akşam oyun inmemiş

Merhaba internet paketim 75 Mbps, sabah bir oyun indirmesi başlattım ve sadece monitörü kapattım PC açık durumdaydı, geldiğimde monitörü açtığımda indirme yarıdan devam ediyordu. Gün içerisinde ev halkı internetle alakalı bir sorun yaşamamışlar yani internette kesinti vesaire olmamış. Bilgisayar belli süre işlem yapılmayınca bağlantıyı sınırlandırıyor olabilir mi? Eğer öyleyse bunu nasıl önleriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne oyunun kaç gb olduğunu söylemişsin ne ortalama indirme hızını söylemişsin kaç saat açık bıraktığınıda söylememişsin nerden bilelim

Aslında işlem yapılıyor. Eğer belli bir dakikadan sonra bilgisayar uyku moduna geçtiyse, uyku modunda internet bağlantısı kesilir. Siz de eve gelince uykudan çıkardıysanız devam etmiş olabilir. Uyku seçeneklerini kontrol eder misiniz?

Güç ayarlarına bakar mısın, sadece ekran kapanıyorsa indirme devam etmeli ama belli bir süre işlemsizlikten sonra uyku moduna geçiyorsa yüklenmez, ayrıca gün içinde kablo ile modeme bağlı değilsen hız günlük kullanıcılara belli olmayacak ama oyuna çok fazla etki edecek şekilde düşebilir.

Hocam ne oyunun kaç gb olduğunu söylemişsin ne ortalama indirme hızını söylemişsin kaç saat açık bıraktığınıda söylememişsin nerden bilelim
Bunları söyleyeyim size sizde benim sorunuma bir çözüm bulun o halde hocam.
1. Oyun 50gb
2.Ortalama indirme hızı 8mb/sn
3.Ben pcyi asla kapatmıyorum elektrik giderse kapanır.

@boreas37 , @dinkulturuogretmeni hocalarım güç seçeneklerinde her sey hiçbirzaman seçili. Yüksek ihtimal uyku modunada girmemiş pc geldiğimde fanlar felan aynen çalışıyordu.

Oyunu nereden indiriyorsunuz? Torrent ise leech olmayabilir o yüzden indirmemiş olabilir. @mertlev
Hocam steam üzerinden indiriyorum. Anakart değişimi yapınca format atmadım ondan kaynaklı bir hata oluştu pcde sanırım. 12 Saatlik ağ trafiğini görebileceğim bir yöntem var mı acaba, gün içinde nette bir kesinti olup olmadığını anlayabilirim bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı