Warn
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci
Yatsı ezanı geç okunduğu için geç uyumak zorunda kalıyorum ama en geç 11'de yatakta oluyorum. Daha gelişim çağındayım bu yüzden 9 saat uyumaya çalışıyorum, 8'de kalkıyorum. Şu anki rutinim şu şekilde: Uyandığım gibi saniyeler içinde ayağa kalkıyorum. 20 dakika içinde yatağımı topluyor, elimi yüzümü yıkıyor, tuvalete gidiyor ve su içiyorum. Sonra 40 dakika içinde en üstten başlayarak (kafa) en alta kadar esneme, açma germe yapıp 50 şınav, 50 mekik, 50 Squad yapıyorum. Sonra 20 dakika meditasyon yapıp sabah rutinimi bitiriyorum. Bunu her sabah eksiksiz yapıyorum aile üyelerim henüz uyanmadığı için kimseyle etkileşime geçmeden rutinime odaklanabiliyorum. Sonrasında yine bir rutinim var ama aksayabiliyor, o da şöyle;
Kahvaltı hazırlayıp yiyorum. (herkes uyanık değil daha.)
Kitap okuyorum. (şişkinliğim geçince yaklaşık 30-40 dakika sonra spora geçiyorum.)
Sporumu yapıyorum o arada sesten falan kardeşlerim de uyanıyor ve 2. kahvaltıya geçiyorum. Antrenman sonrası ilk 30 dakika olduğu için yüksek protein almaya çalışıyorum.
Bu arada saat 12:10'a gelmiş oluyor. Bu saatte bizim balkona güneş vuruyor ve 20 dakika güneşleniyorum. Sonra 40 dakika da hobilerim ile ilgileniyorum. Sonra 50 dk ders çalışıp 10 dk evin içinde yürüş yapıp 30 dk Almanca öğrenmeye geçiyorum.
Sabahımı böyle geçiriyorum önerileriniz, yorumlarınız ve eleştirilerinizi dört gözle bekliyor ve dikkate alacağımın garantisini veriyorum, hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Kahvaltı hazırlayıp yiyorum. (herkes uyanık değil daha.)
Kitap okuyorum. (şişkinliğim geçince yaklaşık 30-40 dakika sonra spora geçiyorum.)
Sporumu yapıyorum o arada sesten falan kardeşlerim de uyanıyor ve 2. kahvaltıya geçiyorum. Antrenman sonrası ilk 30 dakika olduğu için yüksek protein almaya çalışıyorum.
Bu arada saat 12:10'a gelmiş oluyor. Bu saatte bizim balkona güneş vuruyor ve 20 dakika güneşleniyorum. Sonra 40 dakika da hobilerim ile ilgileniyorum. Sonra 50 dk ders çalışıp 10 dk evin içinde yürüş yapıp 30 dk Almanca öğrenmeye geçiyorum.
Sabahımı böyle geçiriyorum önerileriniz, yorumlarınız ve eleştirilerinizi dört gözle bekliyor ve dikkate alacağımın garantisini veriyorum, hepinize iyi akşamlar diliyorum.