Sabahları tuvalet ihtiyacı

Merhaba arkadaşlar. Sabahları kalktığımda aklımdaki tek şey gideceğim iş, okul, dershane vs. gibi yerlerde tuvaletimi nereye yapacağım, ya bulamazsam ne yaparım, nasıl izin alacağım vs.
Şimdi şöyle açıklayayım;
Sabahları kalkıp bir yere gittiğimde tuvaletim geliyor ve şaşmaz.
Sınav ya da ders varsa buna bağlı olarak stres ve de tuvaletimi nereye yapacağım stresi oluyor. Stres de boşaltımı hızlandırıyor bildiğiniz gibi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu hastalık mı desem ne desem beni aşırı karamsarlığa itiyor. Bu dönemde buna takmış durumdayım. Psikolojim falan bozuldu. Yaklaşık 4 hafta depresyona girdim. Daha sonra çıktığımda psikiyatriden randevu aldım ve ilaç verdi.
Kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Önerisi olan, tecrübe etmiş olan, bende de var diyenler rica ediyorum yazsınlar her türlü öneriye, denemeye açığım.
Teşekkürler.

Vücudunu alıştır belli saatlere. İşe, okula gitmeden önce sabah gelmesini sağla sabah biraz daha erken kalkarak. Akşam ona göre yemek ye. Ben okul zamanı böyle yapıyordum en azından. Eğer düzensiz bir şekilde geliyorsa ilaç alarak bağırsaklarını boşaltabilirsin. Başka bir yöntem bilmiyorum.

Tabiri caizse kendinizi diyete sokmalısınız. Yani yeme içmenize dikkat etmelisiniz. Tavsiyem ara öğün yememeniz ve günde iki öğün yemeniz. Tabii birde saatler önemli.

Kabız olabilirsin. Aklıma başka bir fikir gelmedi.
İlgilendiğin için teşekkürler sert dışkılama var şuan sabahleyin aç karına probiyotik içiyorum tavsiye üzerine.
Vücudunu alıştır belli saatlere. İşe, okula gitmeden önce sabah gelmesini sağla sabah biraz daha erken kalkarak. Akşam ona göre yemek ye. Ben okul zamanı böyle yapıyordum en azından. Eğer düzensiz bir şekilde geliyorsa ilaç alarak bağırsaklarını boşaltabilirsin. Başka bir yöntem bilmiyorum.
Evet efendim düzensiz şekilde geliyor. San ki bana karşı çalışan bir sistem ile mücadele ediyorum.
İlaç kısmı nasıl olacak doktor mu görmem gerekiyor ?
Yoksa eczanede şikayetim üzerine verirler mi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı