Sabit Disk Marka Tavsiyesi

Kardeşim, bence sorun yapacak bi durum yok o halde.:)
Dediğim gibi, bütün disklerde o ses geliyor ancak bazıları biraz fazla yapıyor.

Bir şey daha, şu anki mevcut HDD'lerimden biri biraz fazla ses yapıyordu, yani dışardan bile duyuluyordu. Gidip değiştirmeye üşendim, öyle kaldı. Bi müddet sonra o ses artık duyulmaz oldu. Sizinki de bi zaman sonra tamamen sessiz olabilir, ha olmazsa değiştirirsiniz.:)

@er36po Erkan abi şöyle bir sorun var. Bilgisayar tam açılıyor Windows logosu geliyor bilgisayar yeniden başlıyor ve birkaç kezde dondu reset atmak zorunda kaldım acaba götürüp değiştirsem mi? WD Blue alabilirim?

Eski diskte yoktu hocam böyle bir sorun. Formatladım temiz kurulum yaptım öyle kullanıyorum. Başka neyden yapar bilmiyorum. Bu arada Erkan abi diğer konuya yazdım etiketledim fakat sende gözükmüyor herhalde etiketler?

Hani, yeni HDD'yi takarken belki RAM'ler, vs. yerinden oynamıştır. İstersen RAMleri çıkarıp pinleri temizledikten sonra bir daha deneyin.

Etikette sorun yaşıyorum, bir çok kezdir bildirim alamıyorum, anlamadım gitti. Oraya da bakacağım şimdi.

Ben o tarzda çok sorun yaşadım. (Bazen normal açılışlar, bazen kendi kendine reset, bazen tam açılacakken birden kapanmalar, vb.) RAMler bazen hiç ellemesen de kendiliğinden asitlenip teması zayıflar bu nedenle de bu tarz hatalar görmek mümkün olabiliyor. Tabi kesin bundandır demiyorum.

Deneyeceğim Erkan abi.

@er36po Erkan abi şuanda bilgisayar açılırken sorun yok acaba güncelleme geldi ve bilgisayar kurdu ondan mı reset attı? Bir kaç gün daha kullanayım eğer sorun olmazsa değiştirmeyeceğim. HD Tune benchmark testinde yüksek başlıyor okuma hızı yavaş yavaş düşüyor bu normal mi? Armored Warfare'de anlık takılmalar oluyor oyun betada olduğundan. Ekran kartım GForce 9500GT eski emektardan söktüm onunla idare ediyorum :)

@er36po Erkan abi az önce yine dondu bilgisayar 20-30 saniye ellemedim sonra kendine geldi acaba riske girmeyip götürsem mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı