Sabit diski birleştirmek

TinyGamer

Hectopat
Daha fazla  
Sabit diskimi 2 bölüme ayırmıştım sonra birleştirmek istedim ve bir araştırma yaptım. Minitool idi ismi galiba onu yükledim ama sonuç alamadım. Ben de disk yönetiminden kullanmadığım bölümü silip Windows C bölümüne aktardım. Sonra yeniden başlatınca Boot edilecek medya yok diye bir uyarı aldım. Yani Windows'a erişemedim. BIOS'dan sabit diski kontrol ettim o bozuk değildi. Sonra Windows 10'u USB'ye kurdum ve yeniden Windows'u yükledim ama tüm veriler sabit diskte hala daha duruyordu. Sorun neydi? Neden Windows gitti açıklayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u en baştan kurarken eğer önemli bir dosyanız yoksa tüm disk bölümlerini silin ve disk ayrımını Windows'u kurarken yapın. Ayrıca Windows'un gitmesinin sebebi büyük ihtimal Windows'u taşımaya çalışmanızdan kaynaklanmıştır. Ya da disk birleştirme/ayrım yaparken yanlış birim seçmiş olabilirsiniz.

Windows'u en baştan kurarken eğer önemli bir dosyanız yoksa tüm disk bölümlerini silin ve disk ayrımını Windows'u kurarken yapın. Ayrıca Windows'un gitmesinin sebebi büyük ihtimal Windows'u taşımaya çalışmanızdan kaynaklanmıştır. Ya da disk birleştirme/ayrım yaparken yanlış birim seçmiş olabilirsiniz.
Teşekkür ederim zaten sıkıntı aldığım wifi adaptöründe çünkü orjinal retail windows istiyordu galiba tamirci yüklemiş sıkıntı o ama eski windowsu old klasörüne attı ve şu anda çalışıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı