Sabit internet markası önerileri

Sekolargg

Hectopat
Kullandığınız firmanın internet deneyimleri nasıl? Yakın zamanda, sözleşme bitince değişmeyi düşünüyorum. Hemde foruma yeni gelenler internet değiştirmeyi düşünenler için faydalı bir başlık olsun. Önerilerinizi yazabilirsiniz. Rica etsem + ve eksilerini de belirtirseniz çok güzel olur. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

TurkNet pahalı ama hızlı internet sunar DSL kopması yaşarsanız anında iptal edin.
Millenicom ucuz ama TurkNet'e göre yavaş kopma yok. Müşteri hizmetleri ilgili direk Türk Telekom yetklilileri eve geldi kurulum yaptı.
Türk Telekom pahalı ve yavaş.
Vodafone ping her zaman yüksek.
Superonline ping az ve hız hep yüksektir ama pahalıdır.

Hemen hepsi TürkTelekom altyapısını kullanıyor maalesef. O yüzden çok bir şey fark etmez fiyattan başka. Altyapı varsa Uydunet tavsiye ederim.

TurkNet öneririm. Eğer fiber alt yapıya sahipseniz başvurun.

Artıları
+ Taahüt yok. Beğenmezsen ikinci ayında abonelikten çık.
+ Alt yapınızın desteklediği kadar hız.
+ Başka operatörden geçmek isterseniz cayma bedeli ödemeleri.
+ Bakır alt yapıyada destek veriyor.
+ Söz verdikleri gibi Netflix ve Steam'da yüksek performans.
+ Abonelikten kolay çıkış.
+ Başvuru sürecini yakından takip ediyorlar.

Eksileri
+ Canlı destek yeterince iyi ilgilenmiyor.
+ Bakır alt yapı yeterince iyi değilse kullanımı olumsuz etkiliyor.
+ Dengesiz fiyat belirlenmesi, Pahalılık.

Benim kendi gözlemlerim ve TurkNet kullanıcılarının genel yaşadığı problemleri belirttim hocam.

Şimdi TurkNet'te belki benim binada sorun vardı belki modemde sorun vardı bir fikrim yok ama DSL 15 dk da bir kopuyordu. Millenicom'da ben böyle bir sorun yaşamadım. Hız konusu modemden modeme değişir ben kablolu kullandığım için 35 Mbps hızda 32 Mbps falan alıyorum TurkNet'te 34 veriyordu ama 15 dk da bir kesilince bir sinirleniyosun ben böyle 2 tane Ethernet kablosu parçaladım.

Millenicom kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı