Çözüldü Sabit IP ile 25565 portu açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1720815237450.png

Buradaki "reject" yazan kısımları "accept" ile değiştir. Hemen hizasında "Edit" butonuna tıklayınca neresi açılıyor, ekran görüntüsü atar mısın?

Eki Görüntüle 2250828

Buradaki "reject" yazan kısımları "accept" ile değiştir. Hemen hizasında "Edit" butonuna tıklayınca neresi açılıyor, ekran görüntüsü atar mısın?
WhatsApp Görsel 2024-07-12 saat 23.20.30_cdbc3e5e.jpg

WhatsApp Görsel 2024-07-12 saat 23.25.44_5532dd44.jpg
WhatsApp Görsel 2024-07-12 saat 23.25.36_904f1d1f.jpg

Hocam dediğinizi yaptım şuan port açık ancak şuan firewall ayarlarım eskisinden tamamen farklı port forwarddaki kuralların hepsi kaybettim(sonradan 25565 i ben ekledim şuan sadece 25565 var). Şuan güvenlik açısından herhangi bir sorun var mı?

Hocam dediğinizi yaptım şuan port açık ancak şuan firewall ayarlarım eskisinden tamamen farklı port forwarddaki kuralların hepsi kaybettim(sonradan 25565 i ben ekledim şuan sadece 25565 var). Şuan güvenlik açısından herhangi bir sorun var mı?
LAN'ını WAN'a açman tabii ki riskleri beraberinde getiriyor ancak doğru ayarı yaparsan istekler güvenlik duvarından geçemeyeceği için güvende olursun.

Port Forwarding kurallarını kaybetmen herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz ayrıca, merak etme. Onlar sadece gelen isteklerin hangi IP'ye yönlendirileceğini belirten kurallar.

Lan'ını WAN'a açman tabii ki riskleri beraberinde getiriyor ancak doğru ayarı yaparsan istekler güvenlik duvarından geçemeyeceği için güvende olursun.

Port forwarding kurallarını kaybetmen herhangi bir güvenlik açığı oluşturmaz ayrıca, merak etme. Onlar sadece gelen isteklerin hangi IP'ye yönlendirileceğini belirten kurallar.

Evdeki tüm cihazların firewalll ayarları default durumda sorun olmaz o zaman sanırım teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı