Sabit IP Sonrası İnternet Bağlantısı Sorunu

• Konuyu başlatan Vuh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.859

Vuh

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. CGNat uygulamasından kurtulmak için Vodafone'dan kavga ede ede statik ip satın aldım. Şimdi modemi resetledim, IP tanımlanmış fakat şimdi de bağlantım yok. Yapmam gereken ekstra bir ayar mi var?

Işıklarım normal seyrinde, modem arayüzünde atadıkları IP gözüküyor fakat hala bağlantı yok. Müşteri hizmetlerindeki çalışan modemi resetleyince duzelmemesine hayretler içinde kaldı, sağolsun çok yardımcı oluyorlar :D arıza kaydı açtık bekliyoruz.

Modemde gözüken IP'yi bilgisayarınıza girmeyi dener misiniz?
Eski sağlayıcımda böyle çözmüştüm sorunu biraz saçma ama sanırım çözülecektir.

Modemde gözüken IP'yi bilgisayarınıza girmeyi dener misiniz?
Eski sağlayıcımda böyle çözmüştüm sorunu biraz saçma ama sanırım çözülecektir.

Merhaba hocam teşekkür ediyorum. Gireyim girmesine de bağlanan telefonlar tabletler vesaire var onlara da bir seyler yapmak lazım. Yapmam gereken bir ayar yokmus, bugün teknik ekipten bir arkadaş geldi sorunun gün içerisinde çözüleceğini söyledi gitti. Vodafone'da herkes aynı şeyden şikayetçi imiş, yakin zamanda statik ip'ye geçmeyi düşünen arkadaşların dikkatine.

Merhaba hocam teşekkür ediyorum. Gireyim girmesine de bağlanan telefonlar tabletler vesaire var onlara da bir seyler yapmak lazım. Yapmam gereken bir ayar yokmus, bugün teknik ekipten bir arkadaş geldi sorunun gün içerisinde çözüleceğini söyledi gitti. Vodafone'da herkes aynı şeyden şikayetçi imiş, yakin zamanda statik ip'ye geçmeyi düşünen arkadaşların dikkatine.
Anlıyorum bizi de haberdar eder misiniz olaylardan. Ben de bir vodafone kullanıcısıyım da merak ettim süreci.

Anlıyorum bizi de haberdar eder misiniz olaylardan. Ben de bir vodafone kullanıcısıyım da merak ettim süreci.

Hocam pazartesi sabah statik ip için başvurdum. Cuma akşamı tahsis edildi ve aynı anda internetim gitti. Pazar akşamına kadar gün içinde çözülecektir diye oyaladilar fakat çözülmedi. En son musteri hizmetlerinde anlayışlı bir arkadaşa geldim de o söyledi, sizin ip adresiniz muhtemelen başkasıyla cakisiyor, dinamite geçirelim sonra yeniden statige başvurunuz dedi. Şu an dinamik ipdeyim ve internetim var. Başladığımız yerdeyiz hiç ilerleme saglayamadik
Sonunda statik ip de bağlantı da sorunsuz. Tam iki haftada başardılar, ama en azından başardılar :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı