Saç bakım önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben duş aldıktan 2 gün sonra kepek oluşuyor saçımda normal wax (toz olmayan) ve totex markalı 5 numara saç spreyi kullanıyorum şu an kullandığım şampuan Elidor bana düzgün bir saç spreyi veya pudra şampuan vs önerir misiniz? Saçımın yapısı yumuşak ince tel sprey wax kullanınca da 2 gün olmadan kepek oluyor bunun bir önlemi var mıdır? Teşekkürler 🤩

Not: Veya saç köpüğü vs mi kullansam bakım olarak ne önerirsiniz?

Zinc Pyrithione yani Çinko Çinko Piriton içeriyor. Coal Tar, Ketokonazol gibi kepeğe karşı etkili bir madde bu da.

Bunun dışında H&S Derinlemesine Temiz güzeldir.

Saç kremi olarak güzeldir.

Nasıl bir saç spreyi arıyorsunuz çeşitleri var ona göre öneri yapabilirim.

Zinc pyrithione yani çinko çinko piriton içeriyor. Coal tar, ketokonazol gibi kepeğe karşı etkili bir madde bu da.

Bunun dışında h&s derinlemesine temiz güzeldir.

Hocam yeni konu açmıyayım madem. Ben saçıma şekil veremiyorum. Tarakla falan taranmıyor. Clear man limon özlü jel şampuan kullanıyorum. Saç spreyi mi önerirsiniz, yeni şampuan mı?

Zinc Pyrithione yani Çinko Çinko Piriton içeriyor. Coal Tar, Ketokonazol gibi kepeğe karşı etkili bir madde bu da.

Bunun dışında H&S Derinlemesine Temiz güzeldir.

H&D tamam derinlemesine temizlik okey. Saç kremi şart mı? Kullanmayı pek sevmiyorum.
Saç spreyi kaliteli kepek vs olmayacak çok sert değil de 4 numara ideal gibi. Sizce pudra, saç spreyi veya saç köpüğü mü? Veya hepsini kullanabilir miyim? Teşekkürler bu arada yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı