Saç diplerinde egzama neden olur?

SenpaiKangal

Picopat
Selam öncelikle yaklaşık 1.5 senedir saçlarımda kızarıklık ve buna bağlı çok aşırı derecede kaşıntı oluyordu. Üstüne bir de dökülme başladı. Uzun zamandır saçlarım seyreldi. Kaşıntıdan duramıyorum, bazen önceki cildiyeye gittiğimde bana mexader diye bir damla ve konazol şampuan vermişti. Kullandım bir süre hiç işe yaramıyor. Bu durumu yaşayan ve yaşamış dostlar var mı? Yardım olabilecek. Yarın tekrardan cildiyeye gideceğim inşallah yine aynı damla ile şampuanı verip göndermezler.

Selam öncelikle yaklaşık 1.5 senedir saçlarımda kızarıklık ve buna bağlı çok aşırı derecede kaşıntı oluyordu. Üstüne bir de dökülme başladı. Uzun zamandır saçlarım seyreldi. Kaşıntıdan duramıyorum, bazen önceki cildiyeye gittiğimde bana mexader diye bir damla ve konazol şampuan vermişti. Kullandım bir süre hiç işe yaramıyor. Bu durumu yaşayan ve yaşamış dostlar var mı? Yardım olabilecek. Yarın tekrardan cildiyeye gideceğim inşallah yine aynı damla ile şampuanı verip göndermezler.
Aynı durumu yaşadığımda bana verilen şampuandan sonra çözülmüştü. Tekrardan cildiyeye gitmen en iyisi gibi. Hatta sadece bir hafta kullanmıştım şampuanı. Geçen bir ara yeniden başladı gibi olmuştu yeniden yıkadım düzeldi.

Cilt hastalıklarının tedavisi kişiden kişiye çok değişiklik gösterir. Dermatolojiye gidip farklı bir şeyler yazmasını istenin onun dışında verilen ilaçları tavsiye edilen şekilde düzenli kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı