Saç dökülmesi nasıl yavaşlatılır?

İşte bu iyi haber en azından ne kadar genetikte olsa saçına hala etki edebilmen çok iyi geliyor insana ve hala koskoca bilimin buna saç ekiminden iyi bir çözüm bulamaması çok saçma geliyor ve bulunduysada ticaret yüzünden yapmayacaklarına inanıyorum.

Konazol kullanmam herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi saclarımda kepeklenmeyi azaltmak için kullanmayı düşünüyorum.

Şu an birçok hastalık için bu geçerli para kazanma uğruna ilaç satmak için nice hastalıklar tedavisiz kalıyor. Tabii genetiğe ne derece müdahale edilebilir bilemem.

Konazol nedir bilmiyorum, biraz araştırdım sanırım sedef egzama vs. hastalıklar için kullananlar varmış ve doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaması gerektiğini söylemişler.

Şu an birçok hastalık için bu geçerli para kazanma uğruna ilaç satmak için nice hastalıklar tedavisiz kalıyor. Tabii genetiğe ne derece müdahale edilebilir bilemem.

Konazol nedir bilmiyorum, biraz araştırdım sanırım sedef egzama vs. hastalıklar için kullananlar varmış ve doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaması gerektiğini söylemişler.
Zamanında kullanmaştım ve gerçekten fayda görmüştüm o zamanlar saclarım fazla oldugu için dökülme ondan kaynaklı mı yoksa uzunluktan ve ergenliğe yeni girdiğim için mi onu bilemiyorum.Bir de şey sormak istiyorum sence kač yaşında saç ektirmeliyim ve sende saç ektirmeyi düşünüyor musun?

Zamanında kullanmaştım ve gerçekten fayda görmüştüm o zamanlar saclarım fazla oldugu için dökülme ondan kaynaklı mı yoksa uzunluktan ve ergenliğe yeni girdiğim için mi onu bilemiyorum. Bir de şey sormak istiyorum sence kač yaşında saç ektirmeliyim ve sende saç ektirmeyi düşünüyor musun?

Evet bende düşünüyorum bir zararı yok kendi kılımdan kafama saç ekiliyor sonuçta dini olarak da eğer kendi kılından ektirirsen caiz. Kaç yaşında ektirmen gerektiğini saçının durumuna göre doktor ve uzman söyler şahsen bu konuda bir şey demem doğru olmaz.

Yardımın için teşekkürler.

Ne demek kardeşim. Dediğim gibi kafana takma değmez daha 16 yaşındasın evlenmeye daha çok var :) illaki çözümünü bulursun takviye işe yaramazsa saç ektirirsin. Psikolojini bozma hayatı dolu dolu geçir Allah'a emanet ol.

Ne demek kardeşim. Dediğim gibi kafana takma değmez daha 16 yaşındasın evlenmeye daha çok var :) illaki çözümünü bulursun takviye işe yaramazsa saç ektirirsin. Psikolojini bozma hayatı dolu dolu geçir Allah'a emanet ol.
Sağolasın abi iyi hayatlar umarım bir daha sana denk gelirim

Dualarım seninle olucak
Sağolasın abi iyi hayatlar umarım bir daha sana denk gelirim

Son düzenleme:
Sağ olasın abi iyi hayatlar umarım bir daha sana denk gelirim.

Dualarım seninle olacak.

:) eyvallah kardeşim bu Instagram hesabım eğer bir şey olursa buradan iletişime geçebilirsin meftun_medfun

Arkadaşlar 16 yasindayim 8. siniftan beri saclarimi uzattim ve 1.5 sene sonra kestirdim. Babam ve amcalarında kellik var ve bende de ileri düzey bir ilerleme var. Aynı zamanda bacak ve sırtımda egzama var. Bu konu hakkında çok rahatsız oluyorum kel olmak istemiyorum ve bunun için elimden geleni yapmaya calisiyorum. İleride kesinlikle saç ektireceğim ki bunu ailemle paylastım şu anlık bu durumu yavaşlatma ve eğer mümkünse bitirmeye ugrasiyorum.
Babanın geninden gelen bişeyse bunu zaten engellemen mümkün degil. Azaltmak istersen abiminde saçında dökülme var bıttım sabunu ve özel dogal şampuanlar kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı