Saç dökülmesine ve kuru saçlara iyi gelen şampuan önerisi

Onu nasıl anlayabilirim bana yardım edebilir misin ?

Akşam yemeği ile yada yemekten 1 saat sınra 15 yada 30 mg tüket, aç karna içmeni önermem karın ağrısı yapar.

Akşam yemeği ile yada yemekten 1 saat sınra 15 yada 30 mg tüket, aç karna içmeni önermem karın ağrısı yapar.
Yani nutraxin ise yaramıyor

Biotin çinko filan hepsini içeren alacağım ama nutraxine güvenemedim
Knk karışık alma, multilerde miktarları az o yüzden ayrı ayrı al. Nutraxin b complex kötü değil ama beğenmediysen orzax b complex tercih edebilirsin, sana attığım iki çinko ürünü de güzel ve site orijinal ürün satıyor için rahat olsun. B complexi Amazon'dan satıcı Amazon olacak şekilde orzax markasından alabilirsin.

Kan tahlili yaptır eksik vitaminin varsa kullanırsın. Saç dökülmen muhtemelen genetiktir ve vitamin o zaman fayda etmez.
Bu complex ve çinko illa eksiklik olunca kullanılmıyor, benim çinko ve magnezyum değerlerim %70 olmasına rağmen doktor tavsiyesi ile günlük 300 mg magnezyum ve 30 mg çinko tüketiyorum.

Bu complex ve çinko illa eksiklik olunca kullanılmıyor, benim çinko ve magnezyum değerlerim %70 olmasına rağmen doktor tavsiyesi ile günlük 300 mg magnezyum ve 30 mg çinko tüketiyorum.
O bahsettiğin vitaminleri sürekli kullanmak uzun vade de sorun yaratır. Vitamin eksikliğinden kaynaklı saç dökülmesi çok görülmez. Arkadaş gitsin sağlık ocağına doktora anlatsın derdini kan değerlerine baktirsin. Boşuna para vermesin.

O bahsettiğin vitaminleri sürekli kullanmak uzun vade de sorun yaratır. Vitamin eksikliğinden kaynaklı saç dökülmesi çok görülmez. Arkadaş gitsin sağlık ocağına doktora anlatsın derdini kan değerlerine baktirsin. Boşuna para vermesin.
Sağlık ocağı kan tahlili yapmıyor, hastaneye gitmesi lazım. Çinko sürekli 30 mg kullanılmaz o doğru ama 15 mg düzenli kullanımda sorun yok, birde 3 yada 6 ayda bir komple bir ay ara vermek lazım. Birde doktorun reçete ile verdiği sigortalı vitaminler tam anlamı ile leş, ben akşam uyku için magnezyum istedim doktordan kadın kabızlık için olanı yazmış xD. Aile hekimimle konuşup özel olarak bisglisinat aldım sonradan.

Sağlık ocağı kan tahlili yapmıyor, hastaneye gitmesi lazım. Çinko sürekli 30 mg kullanılmaz o doğru ama 15 mg düzenli kullanımda sorun yok, birde 3 yada 6 ayda bir komple bir ay ara vermek lazım. Birde doktorun reçete ile verdiği sigortalı vitaminler tam anlamı ile leş, ben akşam uyku için magnezyum istedim doktordan kadın kabızlık için olanı yazmış xD. Aile hekimimle konuşup özel olarak bisglisinat aldım sonradan.
Peki saç kurutmayan sls içermeyen hangi şampuan önerirsin

Sağlık ocağı yapıyor nasıl yapmıyor? Aile hekiminden randevu alıyorsun gittiğin zaman kan tahlili yaptırmak istiyorum diyorsun. Daha geçen ay gittim ve tahlil yaptırdım hastalığı atlattıktan sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı