Saç dökülmesini engellemek için ne yapılmalı?

Leaxy07

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 EAGLE, RYZEN 5 5600, A520M K V2, Viewsonic VX2428
Meslek
Öğrenci
15 yaşındayım ve saçımı uzatmaya başladım son zamanlarda aşırı döküldüğünü fark ettim ve bu beni çok depresyona soktu, kan tahlili verdim herhangi bir sorun çıkmadı kafamda egzama var ondan şüpheleniyorum, bana ketoral şampuan verdiler onu kullanacağım fakat saçlarım çok dökülüyor uzun, kısa, kökten vs her yerden gördüm ailede hiç kel yok ne yapmalıyım? Duş alırken en az 10-15 tel geliyor elime tararken de 10 tane falan döküldüğünü görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben de uzun saçlıyım ve benim de elimi attığımda bir sürü saç geliyor. Çok normal bence. Tararken falan kopuyor olabilir gözle görülecek kadar bir şey olacağını sanmıyorum. Kafeinli bir sprey vardı fotoğrafını koyuyorum ondan da kullanabilirsin işe yarıyor baya.
1725012482002.png

Dostum ben de uzun saçlıyım ve benim de elimi attığımda bir sürü saç geliyor. Çok normal bence. Tararken falan kopuyor olabilir gözle görülecek kadar bir şey olacağını sanmıyorum. Kafeinli bir sprey vardı fotoğrafını koyuyorum ondan da kullanabilirsin işe yarıyor bayağı.Eki Görüntüle 2297875

Bunu ne sıklıkla nasıl kullanıyorsun detay verir misin? Kaliteli bir şeye benziyor alacağım iyiyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı