Saç egzaması

Saçı 2 numara kestir. Sürekli kullanımda ketoral şampuan ile yıkan. Saça sürünce 5 dakika beklet, sonra yıka.

Her gün sinekkaydı tıraş oluyorum, sakalımda 12 saat sonra egzama çıkmaya başlıyor.
Saçı 0'a vurmak yeterli değil, saçımın yanları 0 üstler uzun gene aynı egzama.

H&s'un hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

Bu arada göğsünde egzama çıkan var mı?

H&s'un hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

Bu arada göğsünde egzama çıkan var mı?
Klasik. Naneli daha kötü yapıyor onu kullanmayın. Klasik en iyisi.
Göğüsümde değilde neredeyse tüm burnumda ve çevresinde, ayrıyetten biraz kulağımın içinde var.
Yüz için Ectopix kullanıyorum.

İfadeler: Pxn
Klasik. Naneli daha kötü yapıyor onu kullanmayın. Klasik en iyisi.
Göğüsümde değil de neredeyse tüm burnumda ve çevresinde, ayrıyeten biraz kulağımın içinde var.
Yüz için ectopix kullanıyorum.

Extra naneli yurt dışı ürünü kullanmıştım mahvetmişti. Bir de Nirvana kullandım, o da iyiydi ama çok iyi değil.
Benim burun kenarları, kaşlar, kulak arkası, kulak içi, göğüs ve anlımda çıkıyor.

H&s'un clinical strength modelini çok öneriyorlar ama ketokonazol şampunlar gibi çok zararlı ve ölümcül etkileri olduğu söyleniyor kullanan var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mutlaka izleyin

mutlaka bu programı izleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…