Saç ekimi tecrübem

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Muhafaza Memuru
23.08.2021 tarihinde yaptırmış olduğum saç ekimimin bugün itibariyle 172 günlük sonucunu sizlerle paylaşmak isterim.
Yer: Dr. Serkan AYGIN Klinik / İSTANBUL
Greft: 4520
Yöntem: DHI (FUE)
Fiyat: 12,000 TL (Benden 10 gün sonra 20K oldu.)

Ayrıca aşağıya direkt kendi konumun linkini bırakacağım siteden (yasakmış bırakamadım linki) hem ekim sürecimi detaylı inceleyebilir hem de sitenin sahip olduğu bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Süreç devam ediyor, ekilen saçların çıkışları ve çıkanların kalınlaşması daha 1 sene tamamlanana kadar devam edecek deniyor.

BEFORE 1.png
AFTER1.png

Son düzenleme:
23.08.2021 tarihinde yaptırmış olduğum saç ekimimin bugün itibariyle 172 günlük sonucunu sizlerle paylaşmak isterim.
Yer: Dr. Serkan AYGIN Klinik / İSTANBUL
Greft: 4520
Yöntem: DHI (FUE)
Fiyat: 12,000 TL (Benden 10 gün sonra 20K oldu.)

Ayrıca aşağıya direkt kendi konumun linkini bırakacağım siteden (yasakmış bırakamadım linki) hem ekim sürecimi detaylı inceleyebilir hem de sitenin sahip olduğu bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Süreç devam ediyor, ekilen saçların çıkışları ve çıkanların kalınlaşması daha 1 sene tamamlanana kadar devam edecek deniyor.

Eki Görüntüle 1301626Eki Görüntüle 1301627
Tebrik ederim, bayagi ilerleme var hocam.

Bayağı güzel iş çıkarmış doktor.Saçınızı kazıtırsanız daha gür çıkabilir saçınız tabii ilk önce doktora sormakta fayda var.

Arkadaşlar bende saç ektirmeyi düşünüyorum ama aklımda bir kaç soru var. Saç ektirdikten sonra deniz veya havuza girebilir miyiz? Giremiyorsak ise kaç ay geçmesi lazım üzerinden? Bilgisi olan var mı? Sanırsam çoğu insan kışın yaptırıyor yazın pek yaptıran yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı