Saç Favorileri Nasıl Düzeltilir, Nasıl Olmalı?

Merhaba saç uzatmaya karar verdim yaklaşık 4-5 aydır belki daha fazla olmuştur. Omuz üstüne kadar istiyorum fakat Fauller sıkıntı olmaya başladı. Çok kötü duruyor bende evde makine ile sakal tıraşı olurken favorileri de düzelteyim dedim ama olmadı.
Yani uzunluğu iyi kırptım kulağımın yarısında ama saç tellerinin uzunluğu çok fazla böyle elimle kulağımın arkasından arkaya doğru düzeltmezsem çok kötü oluyor.

Yani sürekli elimle kulağımın arkasına mı atacağım? Kesmek istemiyorum çünkü saç uzatıyorum ama böyle de çok kötü duruyor. Yani görüyorum bazı adamların saçı hem omuz üstü hem Faulleri çok düzgün sanki üç numara saç tıraşı gibi.

Bence favorileri kısalttırın aynı oranda zaten saçınızın yan kısımlarından enseye doğru da kısaltacaktır berber. Bir arkadaşımın saçları da bu şekildeydi ve gerçekten kötü gözüküyordu biz söylemiştik artık düzelttir diye. Saçınız uzun olabilir ama sadece favorileri bile düzelttirebilirsiniz berberinize.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı