Saç kaşıntısı ve dökülmesi

Hocam haftada 3-4 gün spor yapıyorum bu yüzden duş almam gerekiyor. Şampuan olarak ne önerirsiniz? Şuan evde Clear var ucuz olduğu için almıştım, bitince önerdiğinizi deneyebilirim.

Hocam haftada 3-4 gün spor yapıyorum bu yüzden duş almam gerekiyor. Şampuan olarak ne önerirsiniz? Şuan evde Clear var ucuz olduğu için almıştım, bitince önerdiğinizi deneyebilirim.
Gerekli cevabı yazdım zaten. Dermatit bir sorunun varsa şampuan ile çözülmeyecektir. Beğendiğim şampuanın markasını soruyorsan Schwarzkopf.

Bu sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Mutlaka izleyin

Hocam ben şampuan değiştirdikten sonra kesilmişti.

youtube da bu konu ile ilgili benimde faydalandığım bir kaç video var mutlaka izelemeni tavsiye ederim önemli bilgiler veriyorlar ben saç egzamasından kurtuldum

Seboreik dermatit veya egzama başlangıcı olabilir.
kesinlikle doğru

artık çözümü var konunun cevaplarına bir göz atın derim

Şuan durumun nasıl kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…