Saç modeli için ne gerekir?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Okula giderken yapmak istiyorum. Saç kesimim neredeyse aynı fakat ne kullanacağımı bilmiyorum. Fön + wax iş görür mü bu saç için? Eğer yanlış biliyorsam siz önerin lütfen. Mat wax + Yunsey marka sprey + fön + köpük vb. var bende malzeme olarak.

Dosya Ekleri

• cropped_hacksaw_ridge_andrewgarfield.jpg
    cropped_hacksaw_ridge_andrewgarfield.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 234
Saçını sabit tutmak istiyorsan sprey kullan. Fönünü çek daha sonra sprey sık ve sabitle. Bu arada spreyin de 2 türü var, parlak ve mat. Genelde mat sprey tercih edilir parlak yağlı gibi gözükür biraz kötü durur. Ama mat sprey güzel oluyor.

Wax genel olarak sabit saç kullanmıyorsan kullanabileceğin bir ürün. Mesela rüzgar esti saçın mı bozuldu. Elinle bi şekil ver hemen tutar.

Bu arada fön makinesini minimum 2000W almanı öneririm. 2000W aşağısı saç kurutma makinesi gibi olduğu için çok yavaş iş yapıyor.

Saçını sabit tutmak istiyorsan sprey kullan. Fönünü çek daha sonra sprey sık ve sabitle. Bu arada spreyin de 2 türü var, parlak ve mat. Genelde mat sprey tercih edilir parlak yağlı gibi gözükür biraz kötü durur. Ama mat sprey güzel oluyor.

Wax genel olarak sabit saç kullanmıyorsan kullanabileceğin bir ürün. Mesela rüzgar esti saçın mı bozuldu. Elinle bi şekil ver hemen tutar.

Bu arada fön makinesini minimum 2000W almanı öneririm. 2000W aşağısı saç kurutma makinesi gibi olduğu için çok yavaş iş yapıyor.
Bu olur mu ?

Dosya Ekleri

• 16042658415506459489786974447572.jpg
    16042658415506459489786974447572.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 137
  • 16042659274712028935495490073157.jpg
    16042659274712028935495490073157.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 147
Zannedersem parlak sprey hocam bu. Sitesinde Saça parlaklık ve esneklik kazandırır diyor.

ECO DEFINE​

ECO-FRIENDLY HAIRSPRAY​

Propellant free. An aerosol-free hairspray with extra-strong hold to fix and define all kinds of styles.
----------- > Provides the hair with shine and suppleness. <------
Easily removed with light brushing.

Herhangi bir marketten veya Gratis, Watson gibi bir mağazadan mat sprey alabilirsin.

Zannedersem parlak sprey hocam bu. Sitesinde Saça parlaklık ve esneklik kazandırır diyor.

ECO DEFINE​

ECO-FRIENDLY HAIRSPRAY​

Propellant free. An aerosol-free hairspray with extra-strong hold to fix and define all kinds of styles.
----------- > Provides the hair with shine and suppleness. <------
Easily removed with light brushing.
Biraz parlak olsa sorun olmaz hatta daha iyi olur benim için 😂

Biraz parlak olsa sorun olmaz hatta daha iyi olur benim için 😂
Saç yapınıza da bağlı elbette. Saçın ölü gibiyse parlak sprey ile canlı gösterebilirsin. Ama genelde mat sprey tercih ediliyor.

O da doğru. Saç otomatik yukarıda kalınca süper oluyor. Benimki ince telli diye aşağıda duruyor :(
Benim saçım da böyle. Ama hiçbir saç şekillendirici ürünü kullanmıyorum. Fön makinesiyle saçı düz yapıyorum, ardından kalın telli tarak ile tarıyorum sprey gibi kalıyor. Bu arada çok fazla kullanmayın ve kullandığınız gün saçınızı yıkayın.

Benim saçım da böyle. Ama hiçbir saç şekillendirici ürünü kullanmıyorum. Fön makinesiyle saçı düz yapıyorum, ardından kalın telli tarak ile tarıyorum sprey gibi kalıyor.
Benim fazla yumuşak diye hiç kalkmıyor yukarı kendiliğinden =( Bu arada tarak ince telli kullanıyordum kalına geçsem mantıklı olur aslında 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı