V de keko modeli hocam yok mu insana benzeten bir saç modeli. Herkes ne meraklıymış keko olmaya.
Hocam saç tipi testi yapın öncelikle sonra kesim saçınızda güzel durmayabilir.
V de keko modeli hocam yok mu insana benzeten bir saç modeli. Herkes ne meraklıymış keko olmaya.
Kekolar bu tip modelleri abartı şekilde yanları sıfırlayarak kullandıkları için adı öyle kaldı herhalde.@investigator Ne alakası var hocam? Normal şu kesim işte.
Eki Görüntüle 2389954
Keko saçı falan değil bu nereden çıkıyor bu tarz isimler?
Anladım siz hafif geçişli olan modeli kastediyormuşsunuz hocam güzelmiş ama biraz daha 25 yaş üstü saçı gibi duruyor ben 20 yaşındayım uyar mı bilemedim@investigator Ne alakası var hocam? Normal şu kesim işte.
Eki Görüntüle 2389954
Keko saçı falan değil bu nereden çıkıyor bu tarz isimler?
Taper Fade gibi bir şeydi sanırım adı. Bende çıkaramadım tam.@investigator Biraz daha genç kesim diyorsanız hiç makinanın bulaşmadığı sadece makasla kesilen modellere bakabilirsin. Ortadan ikiye ayrılmış falan bir adı vardı unuttum şimdi Kore'liler yapar genelde dalgalı bir kesim olur. Tabi onu her berber yapamaz biraz daha güzel adamlarda yaptırmalısın veya kadın kuaföründe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.