Saç modeli önerisi

Ben 12 yıldır aynı berbere gidiyorum 4-5 yıl önce bir gün çırak saçımı öyle bir ayırdı kesti ki o günden beri aynı modeli kullanırım. Fransız kesime benziyor ama kekoların yaptığı gibi değil asla, asla da öyle kestirmem her gittiğimde abi yanları al üstleri kısalt derim hep aynı keser.

@investigator Ne alakası var hocam? Normal şu kesim işte.

1736109995486.png

Keko saçı falan değil bu nereden çıkıyor bu tarz isimler?

Hocam pinterestten, TikTok'tan bakın beğendiğiniz hoşunuza gittiği yüzünüze yakıştırdğınız bir model varsa onu yapın. Eğer saçın uzunsa annenin kuaförüne gidip kestirebilirsin ben öyle yapıyorum.

@investigator Biraz daha genç kesim diyorsanız hiç makinanın bulaşmadığı sadece makasla kesilen modellere bakabilirsin. Ortadan ikiye ayrılmış falan bir adı vardı unuttum şimdi Kore'liler yapar genelde dalgalı bir kesim olur. Tabi onu her berber yapamaz biraz daha güzel adamlarda yaptırmalısın veya kadın kuaföründe.

@investigator Biraz daha genç kesim diyorsanız hiç makinanın bulaşmadığı sadece makasla kesilen modellere bakabilirsin. Ortadan ikiye ayrılmış falan bir adı vardı unuttum şimdi Kore'liler yapar genelde dalgalı bir kesim olur. Tabi onu her berber yapamaz biraz daha güzel adamlarda yaptırmalısın veya kadın kuaföründe.
Taper Fade gibi bir şeydi sanırım adı. Bende çıkaramadım tam.

Hocam ben genelde sacımı uzatırım fakat 2 hafta önce uzun sactan sıkıldığım için sacımı kısa bir model kestirmeye karar verdim berber agabeye de yanları kat kat kesmesini üstleride de kafa yapıma göre kesmesini rica ettim şu anki sacımdan memnunum yüz tipim oval sen de deneyebilirsin denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı