Saç modeli önerisi

investigator

Hectopat
Kendinize uygun olan saç modelini nasıl keşfediyorsunuz? Berbere gittiğinizde ne söylüyorsunuz mesela? Yarın berbere gideceğim ama ne isteyeceğim hakkında hiçbir fikrimi yok. Hep evde 5'e vuruyordum bu zamana kadar.

En önemsemediğim yer çevremdekiler kısa daha çok yakışıyor diyor diye kısa kestiriyorum genelde yanları kat kat çıkalım üstüde 5 veya 6 numara olsun diyorum.

Kendinize uygun olan saç modelini nasıl keşfediyorsunuz? Berbere gittiğinizde ne söylüyorsunuz mesela? Yarın berbere gideceğim ama ne isteyeceğim hakkında hiçbir fikrimi yok. Hep evde 5'e vuruyordum bu zamana kadar.

Bence hocam saç tipinizi bulun ilk önce ona göre kendi tarzınıza göre saç kesimlerine bakabilirsiniz.

Trollsün sandım ama saç tam keko modeli. İğrenç hiç sevmiyorum keko tarzı şeyleri.

Yanları sıfırlarsan keko modele kaçıyor ama üstten sırıtmayan küçük bir üçgen ve 0 olmayan yanlarla tam bir chill guy olursun.😅
Benim şu an saçlarım ortadan ayrık yapabilirsem o şekilde bir modele geçeceğim ama nasıl üçgen fön çekebilirim hiç bilmiyorum çok sert olduğu için saçlarım şekil almıyor süreli öne düşüyor.

İşini bilen berber zaten senin kafa yapına göre yapıyor. Normal bir kesim yap bence garip şeylere gerek yok yanları sıfır ile aldırt V şeklinde kessin ve izleri yok etsin. Üstleride kendi kafana göre uzunluğunu yaptırırsın.
V de keko modeli hocam yok mu insana benzeten bir saç modeli. Herkes ne meraklıymış keko olmaya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı