Bugün berbere gittim ama saçımı çok kısalttı, bunun için bir çözüm var mı saçın daha hızlı uzaması için? Yardımcı olur musunuz?
doğal yağlar kullan. Badem yağı ve türevleriBugün berbere gittim ama saçımı çok kısalttı, bunun için bir çözüm var mı saçın daha hızlı uzaması için? Yardımcı olur musunuz?
Bugün berbere gittim ama saçımı çok kısalttı, bunun için bir çözüm var mı saçın daha hızlı uzaması için? Yardımcı olur musunuz?
hocam benim saçım uzundu biraz yarısına kadar kısalt dedim resmen saç kalmadı bide kısa saç bana çok yakismiyorKısa saç iyidir.
denerim teşekkürlerBiotin takviyesi al.
Ve sihiri seyret.
kesimin ortasında saç mükemmel oluyor sonlara doğru içinden geciyor saçın hepsimi ayni olur bu berberlerinBütün berberler öyle yemin ederim. İstediğim saç şeklinin hiç bir önemi yok. Adamlar NPC gibi hafızalarına bir kaç model saç şekli yüklüyorlar gelen giden herkese aynı modeli uyguluyorlar yeminle.
tamamdir teşekkürlerSaç yağı + saç derisine masaj varsa derma rollerde kullanabilirsin.
teşekkürlerdoğal yağlar kullan. Badem yağı ve türevleri
Bütün berberler öyle yemin ederim. İstediğim saç şeklinin hiçbir önemi yok. Adamlar NPC gibi hafızalarına birkaç model saç şekli yüklüyorlar gelen giden herkese aynı modeli uyguluyorlar yeminle.
Kısa saç iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.