r0tz
Hectopat
Bir çözümünü alırım o zaman.Teşekkür ederim, bunu uygulayacağım.![]()
Bir çözümünü alırım o zaman.Teşekkür ederim, bunu uygulayacağım.![]()
Ondan dolayı korkuyorum.Yalnız mahalle berberi çıkışta pişmanlık sergiletebilir. Kaliteli bir kuaför öneririm.
Problem değil. Yakınında güzel bir kuaför yoksa veya bütçeni zorluyorsa mahalle berberinde deneyebilirsin. Kışın kötü kesim olsa da pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Şapkayı takar geçersin.Ondan dolayı korkuyorum.Yaz ayı da bitti benim için kötü sonuçlar doğabilir. Bu arada çözüm seçtim ama reddettiler. :/
Bütçe olarak zorlayabilir, mahalle berberinde bir şansımı deneyeceğim. Sonucu paylaşırımProblem değil. Yakınında güzel bir kuaför yoksa veya bütçeni zorluyorsa mahalle berberinde deneyebilirsin. Kışın kötü kesim olsa da pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Şapkayı takar geçersin.
Bir şey soracaktım, benim saç şeklim dalgalı kıvırcık önerdiğiniz stil bana uyar mı yinede?Problem değil. Yakınında güzel bir kuaför yoksa veya bütçeni zorluyorsa mahalle berberinde deneyebilirsin. Kışın kötü kesim olsa da pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Şapkayı takar geçersin.
Benim arkadaşımın seninkinden daha fazla kıvırcık. O yaptırdığında hoş duruyordu. Uzunluğu ilk seferde tutturamayabilirsiniz. Ki benim de buradan tekte öyle bir tavsiye vermem doğru olmaz. 1-2 sefer denemeyle sonuç alabilirsiniz.Bütçe olarak zorlayabilir, mahalle berberinde bir şansımı deneyeceğim. Sonucu paylaşırım.
Bir şey soracaktım, benim saç şeklim dalgalı kıvırcık önerdiğiniz stil bana uyar mı yinede?
Teşekkür ederim tekrardan.Benim arkadaşımın seninkinden daha fazla kıvırcık. O yaptırdığında hoş duruyordu. Uzunluğu ilk seferde tutturamayabilirsiniz. Ki benim de buradan tekte öyle bir tavsiye vermem doğru olmaz. 1-2 sefer denemeyle sonuç alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.